LET'S GET REAL #1 JUDO CHALLENGE MET HENK GROL

LET'S GET REAL #1 JUDO CHALLENGE MET HENK GROL
Toen we in 2014 met ons platform startten was het direct duidelijk. Wij willen het verschil maken door écht te zijn en van binnenuit sterk te zijn! Vanaf vandaag starten we met ons eigen videokanaal en komen wij met een nieuw wekelijks programma: #LETSGETREAL. Hierin gaan we de strijd aan met onze vrouwelijke struggles, doorbreken we taboes en creëren we bewustwording in maatschappelijke issues. Wij verleggen onze grenzen en gaan geen challenge uit de weg!

We like a good challenge

Na de Olympische Spelen van afgelopen zomer, is judoka Henk Grol wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. Henk staat bekend om zijn keiharde manier van trainen. In zijn video's 'Trainen met Henk' gaan diverse BN’ers de strijd aan met de judoka. Dit keer werden Dani en Lizzy uitgedaagd en daagden zij Henk weer uit met een challenge!

Een week lopen als een Pinquin

We startten voor de eerste challenge in Henk zijn eigen gym. We voelden het direct: crap! We moeten ons van onze beste kant laten zien (en we dachten dat we gelijk gingen judoën). Het resulteerde in rode koppies en veel gesteun. Uiteraard lieten we ons niet kennen en gingen we vol overgave de strijd aan. We eindigden de gymchallenge met een potje Twister waar Henk gelijk al spijt van had. Met spaghetti beentjes gingen we door naar de judomat waar de echte challenge begon! Hoe we ons staande hielden zie je in onze allereerste aflevering.

Next week LGR #2

De strijd is nog niet gestreden! Volgende week woensdag dagen wij Henk zijn flexibiliteit uit op de yogamat. Even kijken hoe lenig die Henk eigenlijk is. Abonneer je hier op ons YouTube FG Channel om geen aflevering te hoeven missen. Video credit: www.spacecadet.nl - Patrick Jansen
Reactie plaatsen