Lancering: The Nike Gifting Experience

Het is koud buiten, de bladeren vallen van de bomen, het waait enorm hard. Echt zin om iets te doen heb je eigenlijk niet. Net op het moment dat je de deur uit wilt gaan begint het keihard te regenen. Je gooit je sporttas in een hoek, neemt een lekkere warme kop thee en word best friends met de bank en een dekentje.. Herkenbaar? Je bent niet de enige hoor.. Het is algemeen bekend dat zodra het weer slechter wordt, je jezelf ook slechter kan gaan voelen. Je hebt de neiging vaker binnen te blijven, je hebt geen zin om af te spreken, je voelt je terneergeslagen of bent continu chagrijnig. Kortom: je hebt een winterdip.. De een heeft deze dip iets meer dan de ander en weer een ander heeft nergens last van. Om mijn winterdip even een flinke boost te geven ben ik gaan kijken wat nou voor mij het beste werkt. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Een ding dat me altijd bij is gebleven en wat voor mij uitstekend werkt is bewegen. Ik zorg dan ook dat ik voldoende beweeg en juist overdag lekker veel buiten ben. Het daglicht doet wonderen en is gewoon heel goed voor je. Om deze winterdip echt de baas te blijven, koop ik voor mezelf een paar fijne items waar ik de winter wel ‘bewegend’ mee door kom. Ik neem jullie mee op shopping tour en aan het eind van dit artikel mag jij misschien wel mee! ;)..

RUN.

Hardlopen is een goede sport om je hoofd even helemaal leeg te maken. Ga in de ochtend als het rustig is op straat, met een ochtendzon en fluitende vogels. Bovendien is het nog lekker koel en is de luchtkwaliteit in de ochtend veel beter dan later op de dag. Eigenlijk maakt het niet uit op welk moment van de dag je loopt, wel is het belangrijk om in de koud je organen warm te houden tijdens het buiten sporten. Dit kan heel goed met een bodywarmer. Deze Nike aeroloft flash bodywarmer heeft naast het geven van warmte ook een andere functie, namelijk er is geen auto of fietser die jou niet voorbij ziet lopen dankzij de reflecterende functie. 2 vliegen in een klap: super handig!

TRAIN.

Is buiten sporten toch iets te koud voor je? Ga dan lekker de gym in. Zorg ervoor dat je samen met je buddy afspreekt zodat je niet zomaar de handdoek in de ring kunt gooien. Samen sporten is gezellig en je motiveert elkaar daar waar het nodig is. Toen ik deze outfit aantrok kreeg ik al zin om de treathmill op te gaan. Zo zie je maar weer, een goede outfit is ook erg motiverend! Deze Nike pro hyperwarm limitless zit als gegoten en houdt je lichaam warm tijdens het sporten. Hetzelfde geldt voor de bijpassende legging! Daarnaast zijn lichte schoenen een uitkomst bij het trainen in de gym. Hoe meer lichtvoetig je bent, hoe sneller je door je WOD sjeest :).

LIVE.

Naast het explosief bewegen is er ook tijd voor ontspanning. Tijdens ontspanning kun je toch actief bezig zijn. Je trekt een heerlijke trui aan, je lekkerste joggingbroek en zorgt voor heerlijk lopende schoenen, want… je gaat een wandeling maken in het bos. Of nog beter je gaat lekker uitwaaien op het strand! Deze Nike tech fleece printed joggingbroek zit net zo lekker als hij eruit ziet! Ik was verkocht en wilde hem eigenlijk niet meer uitdoen..
Net als ik, helemaal verkocht? Je zult je ogen uitkijken! Bekijk The Gifting Collectie en wil je een van deze fantastische items scoren? Vertel mij dan welk item je graag zou willen ontvangen of welk item je weg zou willen geven. De leukste inzending maakt kans op een giftcard t.w.v. 100,- !! Op 5 december maken we de winnaars bekend!