05 november 2017 
1 min. leestijd

Lancering #LETSGETREAL Campagne video 2017

Lancering #LETSGETREAL Campagne video 2017
https://youtu.be/U1PfpvwPldY Het hele jaar door proberen wij vrouwen alle ballen hoog te houden. Gezond leven, sporten, gezin, werk, studie en oh ja ook nog een rijk sociaal leven. Met ons platform willen wij vrouwen de tools bieden om deze doelen te behalen en zowel lichamelijk als geestelijk balans te vinden. Maar laten we eerlijk zijn, het leven is nu eenmaal niet zo mooi als op Instagram...

So, Let's get real..

Laten we eens bespreekbaar maken wat er ECHT door vrouwen hun hoofd gaat en hoe ze naar zichzelf kijken. Laten we de taboes doorbreken. Wat als je echt eens naar jezelf en naar elkaar gaat luisteren, dan worden we als vrouwen alleen maar sterker.

Campagne video

Wij lanceren vandaag samen met BN’ers en Social Influencers Fajah Lourens, Martine Hauwert, Milou Turpijn, Roos Forman, Jip Isabel de Jongh en Nanne van der Leer onze “Let’s get real’’ campagne video. Zij gaan met de billen bloot en vertellen openhartig over hun eigen onzekerheden, maar ook hoe ze er hun kracht van maken!

Doe jij met ons mee? #letsgetrealchallenge

Tijdens de laatste twee maanden van het jaar staat bij FITGIRLS alles in het teken van #LETSGETREAL. We zullen een golf van realness, happy vibes en empowerment door social media laten gaan en iedereen zal deze warmte gaan voelen doordat we samen het verschil maken. Vanaf 6 november start daarom de #LETSGETREAL CHALLENGE waarin we alle vrouwen op social media vragen om hun ‘masker’ af te doen. We willen met jou de taboes doorbreken en andere vrouwen inspireren om echt te zijn en oprecht zichzelf te zijn. Doe jij met ons mee? Deel dan op Instagram jouw struggle op een wit a4-tje met jouw verhaal en de hashtags #letsgetreal en #fitgirlsnl ♥️ Maak een extra statement met ons let's get real t-shirt! Op ons Instagram-account kun je alle verhalen volgen van bekend en onbekend Nederland.
Who do you choose to be? Someone else… Or the real you?
Reactie plaatsen