15 januari 2018 
1 min. leestijd

Gebruik de kracht van de nieuwe maan en bepaal jouw positie in de maatschappij

Gebruik de kracht van de nieuwe maan en bepaal jouw positie in de maatschappij
Door de invloed en de uitwerking van de maan te bestuderen, kun je veel waardevolle informatie ontdekken over de werking van onze levenscycli. Ons leven bestaat uit momenten en periodes, en het kan in je voordeel werken als jij weet in welke periode of fase jij je nu bevindt. Als je hiervan op de hoogte bent, kun je namelijk beter keuzes maken en het kan je ook helpen om situaties makkelijker los te laten. De stand van de maan geeft ons informatie over wat er collectief gaande is. Zo kan de maan jou bijvoorbeeld een bevestiging geven over een idee of een gevoel dat je al hebt over een bepaalde handeling of situatie. Een nieuwe maan is het begin van een energetische cyclus die zijn hoogtepunt kent bij volle maan. Een nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om je visie opnieuw te creëren, doelen te stellen en intenties te zetten. Elke nieuwe maan heeft een eigen thema. Dit thema geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken en om de keuze te maken om verder te kunnen bouwen aan een lifestyle die er voor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Het thema van de nieuwe maan op woensdag 17 januari 2018

Onze maatschappij is aan het veranderen, en de nieuwe maan op 17 januari gaat het begin van een nieuwe periode inluiden. Deze nieuwe maan geeft jou de mogelijkheid om opnieuw jouw positie te bepalen in de maatschappij. De wereld en het maatschappelijk beeld over hoe je met elkaar moet omgaan is anders dan we in lange tijd gewend zijn. We worden steeds bewuster en hebben meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onderwerpen zoals bijvoorbeeld duurzaamheid. Met het veranderen van de maatschappij is het belangrijk dat we onze positie in gaan nemen. Om erachter te komen wat jij bij wilt dragen, kun jij jezelf de volgende vragen stellen:
  • Hoe wil ik mezelf nuttig maken?
  • Welke maatschappelijke veranderingen zijn er nodig, zodat wij mensen meer kunnen groeien als persoon?
We worden steeds minder afhankelijk van wat de maatschappij ons heeft opgelegd en we dragen steeds meer bij aan de maatschappij. Deze nieuwe maan is het begin van een belangrijke periode en als jij je daar bewust van bent, kun je optimaal gebruik maken van deze energie. Mediteer en reflecteer om bewust te worden van jouw kracht, jouw invloed op de maatschappij en maak bewust de keuze om deze kracht te gebruiken.
Reactie plaatsen