23 juni 2017 
1 min. leestijd

Joe & The Juice: Amsterdam is een parel rijker!

Joe & The Juice: Amsterdam is een parel rijker!
De heerlijke sapjes van Joe & The Juice kan je vanaf nu in Amsterdam scoren! Naast sapjes kan je daar ook terecht voor koffie, sandwiches en andere lekkernijen. Het is super tasty en ook nog eens gezond! De unieke Deense sapjesbar is één van de populairste en snelstgroeiende sapjesbar ter wereld! Joe & The Juice is in 2002 opgericht door Kaspar Basse en is nu al een wereldwijd succes! Joe & The Juice telt nu in totaal 200 vestigingen waarvan 59 in Denemarken. Ook Amsterdam is nu een parel rijker. Het zachtroze logo, de kleurrijke sapjes en de toffe muziek maken jouw dag compleet.

Joe & The Juice Amsterdam

De populariteit van sapjesbarren nemen steeds meer toe en dat is meer dan logisch, want ze zijn lekker, gezond en makkelijk te maken! Een superfijne sfeer met een lekker muziekje is dan ook altijd een pluspunt. Naast loungen kan je ook genieten van een heerlijk bak koffie, sapjes, shakes, broodjes en gezonde shots! Alle ingrediënten zijn vers, de sapjes worden op een funky style gepresenteerd en hierbij worden coole en spectaculaire tricks and moves uit de kast gehaald. Dat allemaal speciaal voor jouw drankje! De professionele barmannen zien er trouwens ook erg leuk uit. ;)

Locatie

De Joe & The Juice is al een tijdje open en is gevestigd in Amsterdam op de Cornelis Schuytstraat 50. Ja ja, dicht bij de Vondelpark! Dus mocht je na een middagje relaxen zin hebben in een sapje of een broodje, dan hoef je niet ver te lopen! https://www.instagram.com/p/BIU-H4fjSMq/?taken-by=joeandthejuice Foto header Instagram: joeandthejuice
Reactie plaatsen