19 mei 2017 
0 min. leestijd

Is het eindelijk tijd voor een Gossip Girl reünie?!

Is het eindelijk tijd voor een Gossip Girl reünie?!

In onze vrije tijd vinden wij het heerlijk om op de bank te ploffen en een serie te kijken. Onze all time favorite is natuurlijk Gossip Girl en het volgende nieuws kwam dan ook echt als een verrassing. Als alle geruchten kloppen kunnen we onze favoriete acteurs binnenkort bewonderen op het witte scherm.

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar aan wie nog niet bekend is met deze serie leggen wij graag uit waarom je de serie én hopelijk de film echt niet mag missen! De Amerikaanse serie gaat over een groep van rijke 16- en 17-jarigen die opgroeien in de Upper East Side van New York. Omdat Gossip Girl weet van alle roddels die rondgaan en ook een eigen website heeft, worden daar de (nieuwe) roddels aan doorgegeven en toegevoegd. Doordat deze roddels worden doorgestuurd via sms'jes ontstaan er regelmatig spanningen en ruzies.

De meeste acteurs van Gossip Girl hebben al aangegeven mee te willen werken aan de film. Alleen Ed Westwick (beter bekend als Chuck Bass) en Penn Badgley (Dan Humphrey) hebben nog niets van zich laten weten. Helaas moeten we nu afwachten of alle acteurs mee willen spelen. Tot die tijd: fingers crossed!

XOXO, Fitgirls ;)

Foto: www.gossipgirl.wikia.com

Reactie plaatsen