Infused water klinkt heel deftig, maar eigenlijk is het gewoon kraanwater gemixt met allerlei soorten diepvriesfruit. Het is lekker, gezond en simpel om te maken. Fruitwater is, zoals jullie al weten, een gezonde variant van bijvoorbeeld frisdrank of andere drankjes waar smaakstoffen in zijn verwerkt. Met dit recept van Voedzaam & Snel zet je binnen een mum van tijd een heerlijk en gezond drankje op tafel! Om je water een extra zoete smaak te geven kun je ervoor kiezen om dit te combineren met allerlei soorten diepvriesfruit. Voor de mensen die dit een verspilling vinden van fruit heb ik goed nieuws! Je kan er namelijk voor kiezen om het fruit meerdere malen te gebruiken. Als je je glas hebt leeggedronken hoef je het fruit niet weg te gooien, want je kan het vaak gewoon nog opeten. Zo verspil je geen fruit en kun je ook nog eens optimaal genieten! Extreem simpel om te maken en je hebt ook nog eens maar heel weinig nodig. Wij weten wel wat we op tafel zetten deze zomer!
What you need (2 glazen)
- Water - een volle kan
- Diepvriesfruit - ongeveer ⅙ deel van een zakje (klein handje vol)
- Voeg het water en het fruit samen in een grote kan of fles. Je kunt het even laten intrekken zodat de smaak goed doorkomt.
- Schenk twee glazen vol and enjoy!
BewarenBewaren