22 november 2017 
1 min. leestijd

In bed bij Apollo Amsterdam. Hoteltip voor girlbosses

In bed bij Apollo Amsterdam. Hoteltip voor girlbosses
Als freelancer hoef je tegenwoordig geen kantoorruimte te hebben om de wereld te kunnen domineren. In Nederland is Amsterdam bij uitstek de plaats om gelijkgestemden te ontmoeten, te netwerken en te werken. Overal zijn hotspots waar je tegenwoordig in workmodus terecht kan. Kom je uit een andere stad en wil je hier een paar dagen je magic verspreiden, dan is het Apollo Amsterdam zeker een goede basis. Lizzy en ik wonen beide een uur rijden vanaf Amsterdam, maar werken daar wel in the city. We ontmoeten veel mensen in de stad en daarom is af en toe logeren een must om fit en efficiënt de dagen door te komen, zodat we ons volledig kunnen focussen op onze meetings! Elke maand proberen we een ander hotel uit om te checken of deze 'girlbossproof'' is. We sprongen als eerste in bed bij Apollo Amsterdam in Amsterdam-Zuid.

Slapen

We komen er om lekker te werken, en om goed te slapen aangezien we drukke dagen hebben vol met meetings. Een goed bed en rustige kamer is een must. We kunnen hier heel kort over zijn, want het hotel is recent volledig gerenoveerd. De kamers zijn voorzien van goede faciliteiten zoals werkbureau, koffie/thee beverage en het bed.. mijn hemel.. heaven! No worry about that!

Werken

Het Apollo Hotel gaf ons de ideale werkomgeving met gratis goedwerkende WiFi. Hierdoor konden we waar en wanneer we maar wilde in het hotel onze laptop en telefoon gebruiken. In de kamer hing een frisse geur, omdat de kamers allemaal rookvrij zijn. Met full-focus konden we er tegenaan!

Locatie & bereikbaarheid

Het Apollo Hotel ligt net buiten de drukte, maar ligt tegelijkertijd ook weer heel centraal. Hierdoor kun je binnen enkele minuten het drukkere stadsdeel bereiken, maar ben je ook zo op de snelweg. Parkeren kun je voor de deur op eigen parkeerplaatsen. Qua locatie ligt het dus erg gewenst!

Eten

Binnen enkele minuten bereik je 'de Pijp' waar je de beste restaurants kunt vinden in allerlei categorieën. Het hotel heeft een eigen brasserie, dit kan ook luxe want The Harbour Club bevindt zich daarnaast ook in het hotel. Wil je een avondje luxe bubbles en verse seafood? Dan heb je daar garandeert een fantastische avond!

Sporten

Wil je je spieren blijven prikkelen? Dan heeft Apollo een gym met alle gemakken om al je spiergroepen te trainen met gewichten, apparaten en cardio facaliteiten. That's how we roll..

Prijs

De prijzen van het Apollo Hotel zijn gevarieerd per kamer, je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het hotel heeft over het algemeen geen low budget, dit wordt goed gecompenseerd met de faciliteiten, je krijgt er genoeg voor terug. Het hotel heeft namelijk genoeg te bieden, van gratis WiFi tot fitnessruimtes, en het zit ook nog eens op een prachtige locatie midden in hartje Amsterdam. Voor de beste deals en andere reviews kun je onder andere kijken op booking.com Is het Apollo Hotel girlbossproof? Check!
Reactie plaatsen