Hotspot: SHIRKAN in De Foodhallen
Vorige week waren wij uitgenodigd voor een Masterclass bij SHIRKAN in De Foodhallen. Ik kom met enige regelmaat in De Foodhallen maar liep toch sneller naar mr. Temaki (sushi!) en door naar de burgers. Na het proeven en zelf maken van de verschillende Indiasche gerechten kan ik je vertellen dat ik hier niet meer zomaar voorbij loop. Yossi Eliyahoo – eigenaar en ontwikkelaar van de internationale ‘hotspots’ IZAKAYA, MOMO en The Butcher (West) – heeft zijn krachten gebundeld met top chef Hariprasad Shetty om het eerste echte Mumbai ‘streetfood’ concept in Nederland te introduceren in de Foodhallen, Amsterdam. Chef Hariprasad Shetty is geboren en getogen in India en heeft dan ook een onvoorwaardelijke liefde voor de Indiase keuken. Zijn passie en kennis van authentieke Indiase cuisine proef je terug in elk van de ‘streetfood’ gerechten bij SHIRKHAN.
Masterclass
Uitgenodigd door Karin en Lisa van Typhoon Hospitality kregen wij een uitgebreide Masterclass en maakten we zelf Naan brood (met knoflook!) Super leuk en erg lekker! Shirkan is de de enige in Nederland met een Tandoor oven. Het is een originele oven uit India. Mijn favoriet is toch wel de Chicken Tikka geserveerd met Naan. We probeerden verschillende gerechten uit en werden overspoelt met de meest heerlijke kruidige gerechten! Je waant je even in de straten van India. Wanneer ga jij heen?Chicken Tikka
Charlie happy in de keuken