21 maart 2017 
1 min. leestijd

Hotspot: Pluk Amsterdam

Hotspot: Pluk Amsterdam
Pluk Amsterdam is hot and happening. Je hebt Pluk Amsterdam vast al eens voorbij zien komen op social media. De foodbloggers (plus alle andere hippe bloggers), Amsterdammers (en eigenlijk heel Nederland) en toeristen zijn massaal verliefd geworden op dit leuke tentje. Op Instagram vliegen de acai bowls, pannenkoeken, bananenbrood en sapjes van Pluk je om de oren. Daarom konden wij het natuurlijk ook niet laten om eens een bezoekje te brengen aan deze toffe hotspot! Wanneer je Pluk binnenstapt weet je gewoon niet waar je eerst moet kijken. Aan de rechterkant heb je een bar en keuken waar alle mooie creaties gemaakt worden. De toonbank staat vol met heerlijke taarten, bananenbrood, muffins, chocolade en nog véél meer lekkers. Ze roepen: “Eet me!”. Probeer jezelf dan maar eens te beheersen... Je kan bij Pluk Amsterdam niet alleen terecht voor lekker eten en drinken, want je hebt er ook enorm veel leuke spulletjes. Als je de winkel binnenstapt staan er links allemaal hebbedingetjes uitgestald. Telefoonhoesjes, notitieboekjes, leuk servies, chocolade (heaven), kaarsjes en nog veel meer. Ik ben verliefd geworden.

Chocolate Fantasy

Natuurlijk moest ik al dat lekkers ook eens uitproberen. Het was een lastige keuze. Ik bedoel, hoe kan je iets kiezen uit een menukaart als je eigenlijk ALLES wilt eten?! Uiteindelijk ben ik maar voor de 'Chocolate Fantasy' bowl gegaan. Dit is een mix van avocado, cacao, dadels en amandelmelk met een topping van gepofte quinoa, blauwe bessen, amandel, mango en munt. Deze acai bowl is amazing, zeker een aanrader!

Favo plekje

Pluk Amsterdam is nu al een van mijn favo hotspots in Amsterdam. Naast dat je er dus superlekker en gezond kan lunchen, ontbijten of even een koffietje drinken, is het ook een soort van winkeltje. Pluk Amsterdam zit midden in de 9 straatjes en persoonlijk vind ik dit het leukste plekje van Amsterdam. De grachten, boetiekjes en leuke cafeetjes zullen je het ultieme 'Amsterdamse gevoel' geven. Heb je nog niet genoeg spulletjes en heb je zin om ergens relaxed koffie te drinken met héél veel lekkers erbij? Dan zou ik zeker even langs Pluk Amsterdam gaan!
Reactie plaatsen