28 april 2017 
2 min. leestijd

Hoe zorgt een Victoria's Secret model voor een gezonde levensstijl?

Hoe zorgt een Victoria's Secret model voor een gezonde levensstijl?
Wie kent het niet: de Victoria's Secret Fashion Show. Elk jaar weer een big happening! Een goed voorbeeld van een van de bekende Angels is Jasmine Tookes, het 26-jarige Victoria's Secret model. Wauw, wat is zij mooi! Het is goed te zien dat ze goed voor zichzelf zorgt. Het topmodel heeft een stralende huid, een killer lichaam en de vriendelijkste lach op aarde. Haar geheim? Heel simpel. Gezondheid staat bij haar op nummer één. Jasmine vindt sporten een belangrijk onderdeel van haar leven, daarnaast probeert ze ook te letten op haar voeding. Is dit haalbaar voor iedereen? Volgens Jasmine wel! Wie is Jasmine Tookes? Jasmine is een 26-jarig Amerikaans model die supermodel Tyra Banks ziet als haar grootste inspiratiebron. Haar voorouders komen uit Afrika, Brazilië en West-Indië, wat een mix zeg! Het topmodel begon haar carrière met campagnes voor Ugg, Gap en uiteraard nog veel meer. Wil jij weten hoe zij in shape blijft? Wij vertellen je zeven dingen over Jasmine.

1. Ze voegt variatie toe aan haar trainingen

Om haar lichaam zo gezond mogelijk te houden sport Jasmine elke dag. Ja, je hoort het goed, elke dag! Hoe houdt ze dit vol, vraag je? Heel simpel: ze vermijdt saaie workouts. Variatie in oefeningen is belangrijk en geeft je motivatie om door te gaan. So mix it up!
''Ik houd van krachttraining omdat ik graag sterk en afgetraind wil zijn.'' Jasmine Tookes - ELLE magazine

2. Ze geeft prioriteit aan voedsel dat haar goed laat voelen

Junkfood is niet echt haar ding. Ze voelt zich het prettigst wanneer ze veel eiwitten en groenten binnenkrijgt. Jasmine eet onwijs veel eiwitten. Groenten combineren met deze eiwitten doet ze door bijvoorbeeld een stukje kip te grillen en te eten met genoeg groenten. Omdat zij van nature een relatief smalle bouw heeft wil ze wat meer spiermassa opbouwen. Pasta gaat er bij haar dan ook goed in.

3. Ontbijten vindt ze belangrijk

Ontbijten is super belangrijk en dat vindt Jasmine gelukkig ook. Na het opstaan neemt ze altijd een proteïne shake. De ingrediënten van haar morning shake is een mix van banaan, chocolade, weipoeder, pindakaas, aardbeien en amandelmelk. Klinkt opzich lekker, wat vinden jullie? Na haar proteïne shake geniet ze nog eens heerlijk van twee hardgekookte eieren met spinazie.

4. Ze sport om de juiste redenen

Een afgetraind lichaam is een bonus, maar de belangrijkste reden voor haar om te sporten, is lekker in je vel zitten. Jasmine sport al sinds haar zestiende. Gymnastiek vond ze geweldig om doen. Tijdens haar modelcarrière was Jasmine een tijdje gestopt met sporten. Ze dacht dat het prima was zoals het was en da zij niet meer hoefde te sporten. Maar door de jaren heen heeft ze gemerkt dat ze niet zonder kan. Sporten hoort bij haar lifestyle en daar voelt zij zich goed bij. Herken jij jezelf hier in? Ik wel!

5. Fitness routine is een must

Geen toegang tot een sportschool? Dat heeft Jasmine nooit tegengehouden om niet te gaan sporten. Zo vertelt zij dat je zo een paar oefeningen in je hotelkamer kan uitvoeren. Je neemt een paar gewichtjes mee en voilà!

6. Ze behandelt haar huid met respect

Respect hebben voor jezelf en je huid is the key! Behandel je huid goed door elke avond je gezicht grondig schoon te maken met make-up reiniger en tonic. Jasmine gaat zelf bijvoorbeeld nooit naar bed met make-up op. Gelijk heeft ze! Laat je huid lekker ademen.

7. Haar definitie van wellness is gezond zijn

In een industrie zoals die van Jasmine is het makkelijk om jezelf te vergelijken met anderen. Toch zorgt ze er voor dat dit nooit gebeurt. Wellness heeft voor haar een andere betekenis, namelijk de beste versie van jezelf zijn en jezelf niet vergelijken met anderen. Ieder lichaam is volgens het topmodel anders en dat is alleen maar mooi om te zien.
Reactie plaatsen