29 december 2016 
3 min. leestijd

Hoe je droombaan je grootste valkuil kan zijn

Hoe je droombaan je grootste valkuil kan zijn
2016 was een turbulent jaar voor mij. Ik ben iemand die het het leven in uitersten leeft en dat is afgelopen jaar niet anders geweest. Zoals jullie waarschijnlijk al weten heb ik begin dit jaar mijn baan opgezegd om fulltime voor Fitgirls te gaan werken. Een keuze die mijn hele leven veranderd heeft! Inmiddels kan ik jullie vertellen dat dit jaar heel veel mooie hoogtepunten heeft gehad, met name zakelijk gezien. We hebben voor het eerst #FEARLESS georganiseerd, wat een enorm succes was! Ruim honderd vrouwen zijn bijeengekomen in HealthCity Amstelveen om mentaal en fysiek uitgedaagd te worden door ons en onze trainers. In april keren we terug met een hele speciale editie van #FEARLESS, maar daarover horen jullie later meer. :) 15776326_1736031729747705_2032885105_o-kopie Afgelopen jaar hebben we (ikzelf was helaas op vakantie) ook op HealthyFest gestaan en dit jaar zijn we er weer bij met maar liefst zes workshops! Dani en ik stonden met dit artikel in de Telegraaf, we hebben een businesscoach gekregen, zijn bezig met een nieuwe website, video channel en huisstijl en hebben een vast team van toppers om ons heen verzameld. En last but not least: we zijn verhuisd naar het meest awesome kantoor in Amsterdam! kantoor

Mijn wake-up call

Mijn baan opzeggen was een hele goede keuze, voor Fitgirls gaan ook. Dani en ik kunnen fantastisch samenwerken en zijn daarnaast ook hele goede vriendinnen. Het liefste was, en ben ik, 24/7 bezig met Fitgirls. Maar dat is ook meteen mijn valkuil. Wanneer je werk je passie is, wil je hier natuurlijk graag mee bezig zijn. Ik stond de hele dag ‘aan’ en kreeg daardoor een paar weken geleden een flinke wake-up call. Mijn hoofd wilde wel, maar mijn lichaam begon mij tegen te werken. Mijn gezondheid ging achteruit. Alle signalen die mijn lichaam al die tijd gegeven heeft heb ik genegeerd, ik deed tenslotte toch allemaal leuke dingen? De vrouw van nu, jij en ik dus, zijn continue aan het struggelen in deze prestatiegerichte maatschappij. Als jullie vaste lezeressen zijn van dit platform dan komt jullie dit vast wel bekend voor. Ik weet heel goed wat ik moet doen... Maar hoe, waar begin je? En hoe kan de mede-eigenaar van een platform als Fitgirls (mijn favoriete hoogtepunt van 2016, yay!) haar eigen gezondheid verwaarlozen? dani-en-liz

Prioriteiten stellen

Ik ben daarom al een tijdje geleden begonnen met het opschrijven van mijn doelen. Mijn prioriteitenlijstje voor de resterende tijd van het jaar en alvast voor 2017. Komend jaar pak ik het heel anders aan dan alle andere jaren. Ik zet mezelf bovenaan mijn lijstje. Ik kies voor mezelf. Ik ga goed voor mijzelf zorgen, want als het goed met mij gaat, dan gaat het goed of beter met Fitgirls en op alle andere vlakken in mijn leven. Niemand heeft wat aan mij als ik uitgeblust en zonder energie op een verjaardag verschijn, dus waarom zou ik dat dan doen? Wanneer ik meer rust inbouw voor mezelf komt ook mijn creatieve kant weer meer naar boven, het bedenken van concepten, het opzetten van evenementen, schrijven. En dat is wat ik het liefste doe en waar ik echt gelukkig van word. Daarom heb ik ook niet gewacht tot 1 januari, maar ben ik er nu al mee begonnen. Ik hoop dat wanneer jij dit leest en jezelf hierin herkent dat je ook NU actie onderneemt en kiest voor jezelf. Voor jouw geluk en jouw gezondheid. yogakopie 2017 belooft een heel mooi jaar te worden en ik heb heel erg veel zin om keihard te werken aan dit mooie platform, maar nu wel op een gezonde manier! Herken je jezelf in mijn verhaal en kun je hier ook hulp bij gebruiken? Of wil je vrouwen ontmoeten die hier ook mee bezig zijn? Meld je dan aan voor onze Fitgirls Recharge in januari! Hierbij ga je een weekje opladen, zet je jezelf op nummer één en leer je hoe je terugschakelt naar de basis, die zo enorm belangrijk is. Mochten jullie nog tips en/of vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie mij altijd mailen op lizzy@fitgirls.nl. Jullie input is belangrijk voor ons, dus laat je stem horen! Zo kunnen we elkaar alleen maar versterken en er een prachtig jaar van maken. Ik wens jullie alvast een geweldig 2017 toe, met veel liefde, gezondheid en een hele goede basis ;-) Liefs, Lizzy
Jessica
Door

Jessica

op 29 Dec 2016

Wat goed dat je voor jezelf kiest, daar is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Ik schreef laatst na een aantal gesprekken met een coach ook een blog over keuzes maken, en kwam tot de conclusie (logisch ook) dat ik moet doen waar ík blij van word. Dat ik daar wellicht andere mensen mee teleur stel is heel vervelend, maar ik houd er ook weer andere vriendschappen en volgers aan over. Alvast een heel liefdevol en succesvol nieuw jaar voor jullie gewenst!

Sophie
Door

Sophie

op 30 Dec 2016

Hele mooie blog Lizzy! Ik vind het zelf ook heel lastig om mijn 'rust' te nemen, maar het is eigenlijk wel ontzettend belangrijk! En goed dat je nu meer keuzes gaat maken om jezelf ook de rust te gunnen. Ook wil ik nog even zeggen dat ik uitkijk naar jullie #FEARLESS activiteiten in april! Een heel fijn 2017 gewenst! Liefs Sophie

Reactie plaatsen