11 mei 2017 
0 min. leestijd

Het kroketten-restaurant in Amsterdam is een feit!

Het kroketten-restaurant in Amsterdam is een feit!
We zijn allemaal wel bekend met de kroket uit de muur bij FEBO, de snackbar op de hoek of de McKroket bij de McDonald's. Geen poespas en geen culinaire hoogstandjes, maar vooral simpel en lekker snacken. De kroket wordt iedere keer weer in een nieuw jasje gestoken. Ook Amsterdam maakt zich nu klaar voor een echt kroketten-restaurant!

Het Kroket Loket

Begin dit jaar werden kroketten al naar een hoger level getild toen Het Kroket Loket haar deuren opende in Den Haag. Op het menu staan meer dan 10 soorten kroketten. Van pekingeend, chorizo tot kaas, het Kroket Loket heeft voor ieder wat wils. Ook heel fijn: ze komen dit najaar ook naar Rotterdam!

Restaurant Wilde Kroketten

In Amsterdam wordt het restaurant Wilde Kroketten begin juni geopend. Eigenaren Ad en Steven Popelaars hebben een reis over de hele wereld gemaakt om de fijne kneepjes van het vak te leren. Na drie jaar experimenteren met smaken en bakken wordt in juni het restaurant dan eindelijk een feit. Op de kaart staan 20 soorten kroketten met allemaal een bijzondere vulling. Niet alleen met vlees en vis, maar ook kroketten met een vulling die geschikt is voor vegetariërs. Geniet van het zonnetje op het terras of eet een uitgebreid vijfgangendiner in het restaurant. Ben jij ook zo benieuwd naar deze bijzondere kroketten? Bezoek restaurant Wilde Kroketten vanaf begin juni aan de Danzigerkade 27 in Amsterdam!
Reactie plaatsen