De vakantie is helaas voorbij en dat betekent dat de wekker weer vroeg af gaat. We gaan allemaal weer back to basic. Dit is even wennen, maar deze heerlijke ontbijtmuffins met havermout en aardbei van Voedzaam & Snel helpen je daarbij! Om de zomer nog een beetje vast te houden, zitten er in het midden van de havermoutmuffins aardbeien. Dit is echt een verrassing voor je smaakpapillen! Aardbeien zijn, naast dat ze super lekker zijn, ook nog eens heel gezond. Ze bevatten namelijk veel vitamine C, welke goed is voor je huid, haar en weerstand. Dat kunnen we denk ik wel gebruiken met de herfst die voor de deur staat.
What you need (2 muffins)
- Havermout – 80 gram
- Melk – 75 milliliter
- Aardbeien – 2 stuks
- Banaan – 1 stuk
- Ei – 1 stuk
Make, Shake & Bake
- Prak de banaan in een kom tot een smeuïg geheel.
- Doe nu de melk, het ei en de havermout erbij.
- Mix dit allemaal goed door elkaar tot een glad geheel.
- Verdeel het beslag over ingevette muffinvormpjes.
- Maak de aardbeien goed schoon met water en verwijder de kronen.
- Duw de aardbeien ver in de gevulde muffinvormpjes.
- Zet de muffinvormpjes in de magnetron op 800 watt voor 2 minuten en 30 seconden.
Heb je geen magnetron? Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de havermout muffins 30 minuten.
Anne
op 09 May 2018Suzanne te Riele
op 09 May 2018