Boks, Meditatie & Yoga Retreat ''Grow in your Flow'' Marokko. 11 t/m 16 november 2018

Boks, Meditatie & Yoga Retreat ''Grow in your Flow'' Marokko. 11 t/m 16 november 2018
Minder stress, meer energie en tijd om jezelf écht te leren kennen. Grow in your Flow is een unieke samenwerking tussen Innerdoorway en FITGIRLS. Vanuit onze gezamenlijke passie voor persoonlijke ontwikkeling, sport, yoga en meditatie is dit retreat ontstaan. Een uniek, en magisch avontuur waarin je in 6 dagen jezelf uitdaagt om next level te gaan. Een plaats in de ongerepte natuur, een verlaten strand, omgeven door bergen. Dat is Tafedna, de locatie van deze retreat. Vanaf het moment dat je hier aankomt voel je de krachtige energie. We verblijven hier in een betoverend luxe accommodatie met zwembad en uitzicht op zee. Deze locatie inclusief personeel is volledig door ons af- en ingehuurd. De locals noemen deze locatie ook wel ‘’secret bay’’.

Waarom dit Retreat?

Soms is het nodig om tijd voor jezelf te nemen, tijd voor reflectie en stil staan bij waar het in het leven werkelijk om draait. De drukke hectische tijd waarin wij leven vraagt om evenwicht tussen lichaam en mind, evenwicht tussen gevoelens en gedachtes, tussen werk en privé. Graag nemen wij jou mee in onze lifestyle en zorgen wij er tijdens dit retreat voor dat jij de nodige ‘tools’ aangereikt krijgt om mindfull en gefocust in het leven te staan! Tijdens het retreat verleg jij je grenzen door middel van geavanceerde meditatietechnieken, bokstraining en personal coaching. Alles staat deze dagen in het teken van 'Grow in your Flow'. Om het maximale uit jezelf te kunnen halen is het belangrijk om te weten dat je mentale plaatjes en onbewuste gevoelens heel bepalend kunnen zijn. Deze kleuren als het ware je werkelijkheid, en bepalen “de bril", waarmee jij naar jezelf en naar de wereld kijkt. Wij zijn ons vaak niet bewust van de scheppende of vernietigende kracht van onze gedachtes en emoties. Daarom is het belangrijk om te onderzoeken hoe jij tegen bepaalde situaties in je leven aankijkt, zodat je beseft wat zich in jou afspeelt. Jouw kijk bepaalt jouw werkelijkheid. Als jij jouw belemmeringen in de ogen durft te kijken, kun je ze neutraliseren. Onze mind is een prachtige computer, die met de juiste informatie optimaal werkt. Jouw overtuigingen en gevoelens sturen deze computer aan. Wij gaan je helpen om in jouw optimale flow te groeien.

Meditatie & Boksen

We besteden tijdens dit retreat veel aandacht aan de combinatie tussen meditatie en sport. Dit is niet alleen omdat het onze passie is, maar wanneer je fit van binnen bent dat vertaalt dit zich ook naar buiten.
 • Mediteren vermindert stress, helpt je te ontspannen en zorgt ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten.
 • Sporten versterkt en ontstresst je lichaam en zorgt ervoor dat je meer contact maakt met je eigen lichaam.
 • Mediteren helpt je om naar binnen te keren en je zo bewust te worden van je innerlijke wereld.
 • Sporten helpt je contact te maken met de fysieke wereld en zet jou aan tot actie.
 • Mediteren maakt je bewust van jouw emoties, gevoelens, drijfveren en gedrag. Hierdoor leer je te begrijpen wat zich in jou afspeelt.
De kracht van boksen zit in de discipline, de focus en het uithoudingsvermogen. Deze drie elementen heb je ook nodig als je de doelen in je leven wil bereiken.

Get out of your comfort zone

Durf je het aan, of twijfel je of het iets voor jou is? Je hoeft echt geen 'diehard' sportfanaat of meditatie deskundige te zijn om deel te nemen. Wel is het belangrijk dat je ervoor openstaat om het maximale uit jezelf te halen! Er is ook genoeg vrije tijd tijdens het retreat om te ontspannen, ook als je een les over wilt slaan is dit geen probleem. Het gaat erom dat jij gaat vinden wat voor jou werkt.

Kosten

De kosten voor deze 6 - daagse reis bedragen:
 • € 1195,- per persoon voor een gedeelde luxe driepersoonskamer. Kom je alleen maar wil je je kamer wel met 2 anderen delen? Dat kan! Laat dit even weten bij je inschrijving en als er een mogelijkheid is delen we je in op de driepersoonskamer.
 • € 1295,- per persoon voor een luxe gedeelde tweepersoonskamer. Kom je alleen maar wil je je kamer wel met 1 ander iemand delen? (bekend of onbekend) Dat kan! Laat dit even weten bij je inschrijving en als er een mogelijkheid is delen we je met iemand in op een kleine kamer.
 • € 1395,- per persoon voor een luxe privé kamer met eigen badkamer. We hebben 1 privé kamer beschikbaar, dus wees er snel bij.

Dit Retreat is inclusief

 • 6 overnachtingen in een luxe kamer met badkamer (dit is inclusief de voorovernachting, de nacht voor het retreat start)
 • Lezingen over de werking van je psyche, hormoonhuishouding en het energiesysteem van je lichaam
 • Persoonlijke begeleiding
 • Dagelijks 2 begeleide geavanceerde Mental- Fitness Pro Meditaties (Theta & Delta hersengolven)
 • 1x Bokstraining per dag
 • 1x Sunset yoga
 • Volpension (ontbijt, lunch & diner)
 • Opties voor massage’s en beauty behandelingen (deze zijn bij te boeken)

Exclusief

 • Retourvlucht.
 • Transfer
 • Reis & annuleringsverzekering.

Team

Een retreat organiseren stond hoog op ons ‘verlanglijstje’ en nu komt het eindelijk uit. Jullie kennen ons al, maar we willen jullie ook graag wat meer vertellen over de fantastische mensen met wie wij dit retreat organiseren!

Christiano Greve Ormeño

Christiano heeft jarenlange ervaring als meditatiecoach en boksinstructeur. Hij traint particulieren, maar ook bedrijven als Ziggo en Rabobank. Zijn passie voor het doorgronden van het leven heeft hem ertoe gezet om te gaan ontdekken hoe de menselijke psyche werkt. Sinds 12 jaar runt Christiano samen met zijn broer het trainingsinstituut Innertechnology.

Robin Greve Ormeño

Al meer dan 12 jaar geeft Robin coachingsessies en meditatietrainingen. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven vernieuwen en onderzoek te verrichten naar wat meditaties op Theta en Delta niveau met het menselijk bewustzijn doen. Mediteren is voor hem een 'way of life'. Samen met Christiano zal hij deze groep van 36 personen begeleiden tijdens de meditaties.

Elke Moorman

Onze vriendin en Marokko expert Elke heeft ons allemaal aangestoken met het Magische Marokko. Haar open en enthousiaste houding heeft ons niet alleen verliefd laten worden op het land, maar ook de wijze waarop zij haar retreats organiseert. Voorafgaand aan de reis is zij bereikbaar voor al je vragen, ook kan zij je helpen met het boeken van je vlucht en transfer. Tijdens het retreat kan ze je alles vertellen over al het moois wat Marokko te bieden heeft. AANMELDEN? Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven of heb je nog vragen? Je kan je via Innerdoorway aanmelden voor deze retreat. KLIK HIER! Elke is bereikbaar voor al je vragen rondom dit retreat via elke@innerdoorway.nl of 06-43050032 Dit retreat is ook zeker geschikt voor mannen! Ga mee en ontdek hoe jij jouw wereld kunt vernieuwen en verrijken!  
Reactie plaatsen