Gevulde pangafilet met hummus en asperges
De zomer is van start gegaan en dat betekent weer een nieuwe periode vol met lekkere recepten. De komende maand zal Fitgirls.nl in het teken staan van genieten, loslaten en alles uit jezelf en het leven halen. Vandaag deelt Charlotte één van haar favoriete visgerechten met je. Hummus en vis samen in één recept, wie had dat gedacht! Eet je saaie stukje witvis eens anders en vul je pangafilet met hummus en groene asperges. Pangafilet vullen, even in de oven doen en daarna genieten! Op een middag liep ik door de supermarkt en had geen idee wat ik wou gaan koken. Ik had zin in een lekkere lichte maaltijd met vis. Er staat wel vaker vis op het menu, gewoon omdat ik dit simpelweg lekkerder vind dan vlees. Daarnaast ben ik gek op gerechten uit de oven, lekker gemakkelijk want dan kan ik tussendoor werken of wat aan het huishouden doen. Snel door naar het recept!
What do we need?
(Voor 2 personen)- 2 stuks pangasiusfilet
- 1 bakje groene asperges
- 4 plakken Parma of Serano ham.
- 2 eetlepels pikante hummus
- Takje tijm
- 1 citroen
Make, shake & bake
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng de pangasiusfilet op smaak met kruiden.
- Smeer de pangasiusfilet in met de hummus en smeer deze goed uit.
- Leg de plakken ham op het blad, leg daar de vis op en vul deze met de asperges.
- Rol op en prik er een satéprikker in.
- Leg de rollen in een ovenschaal en strooi de tijm er over heen.
- Knijp er een beetje citroensap over heen en leg deze er bij in de oven.
- Bak de rolletjes voor ongeveer dertig minuten in de oven. Let wel goed op. Elke oven is anders dus controleer af en toe even of de vis al gaar is.