01 juli 2016 
1 min. leestijd

Get your shine on tijdens de zomermaanden! #fckperfect

Get your shine on tijdens de zomermaanden! #fckperfect
De zomer staat voor de deur en ook bij Fitgirls.nl breekt er weer een nieuwe periode aan. De komende maanden zullen in het teken staan van genieten, loslaten en alles uit jezelf en het leven halen. Wij gaan je helpen om de zomermaanden fit en gezond, maar vooral ook zelfverzekerd, door te komen zonder te stressen over je summerbody. Zodat je je sterk voelt en stralend kunt genieten van de zon. Wij gaan je helpen de juiste mindset te creëren om optimaal te kunnen genieten van je zomer(vakantie). Natuurlijk is het belangrijk om ook in de zomermaanden gezond te eten en te blijven bewegen. Je fysieke gesteldheid heeft immers ook invloed op je geest. Als je je lichaam voedt met de juiste producten en je conditie op pijl houdt, zit je lekker in je vel zit en straal je dat ook uit.

Live in the moment & enjoy!

Maar lichaam en geest zijn één geheel; loslaten en genieten is key als het gaat om het behouden van een gezonde geest. Daarom is het deze tijd van het jaar minstens zo belangrijk om te genieten van festivals, feestjes en het strand. Beleef deze momenten optimaal, zonder je zorgen te maken over je lichaam, je werk of andere dingen op je to-do lijst. Net als dat het goed is om je werk met volledige aandacht te doen, is het net zo belangrijk om je volledig te richten op het ontspannen tijdens je vakantie of vrije dag. how-to-get-the-perfect-beach-body-eat-loads-of-2763362

Neem jezelf en al die summerbody idealen vooral niet te serieus!

Get your shine on!

En als je dan op het strand bent, probeer dan je onvrede over je lichaam los te laten. Wij vrouwen vinden het erg lastig, maar als jouw beachbody constant vergelijkt met iedere andere vrouw die voorbij loopt, wordt je stranddagje echt niet leuker. en weet je; het leven is meer dan jij en je lichaam. Ook al ben je misschien nog niet volledig waar je wilt zijn, dit hoeft niet te betekenen dat je geen bikini kunt rocken en kunt genieten van het leven. Maak je niet druk over dat vetrolletje (wat jij waarschijnlijk alleen ziet) of die cocktail met een paar scheppen suiker maar enjoy the moment. De volgende dag start je weer fris met een gezond ontbijt en ochtendworkout of wandeling. Want, hey, het voordeel van een gezonde leefstijl is dat je ook veel sneller van je kater af bent!
Reactie plaatsen