01 januari 2017 
2 min. leestijd

Geen doel is te klein of te groot als je vanbinnen begint

Geen doel is te klein of te groot als je vanbinnen begint
In 2014 startte ik dit platform met het doel om vrouwen in hun kracht te zetten op een oprechte, down to earth en toegankelijke manier. Ik wilde vrouwen, die struggelen met het fit worden en door de bomen het bos niet meer zien, informeren en inspireren het beste uit zichzelf te halen. In de jaren daarna heb ik zoveel geleerd en ik realiseerde me één ding: het gaat niet per se om het fit worden. Het gaat om iets anders. Het gaat namelijk veel verder dan dat en het zit intern, diep vanbinnen.

The struggle is real

We hebben al die externe doelen en goede voornemens, maar eigenlijk struggelen we nog met onszelf en het willen nastreven van onze ideaalbeelden. En dan ook nog die prestatiedruk, alles willen doen en alles perfect willen doen. We hebben het gevoel nooit goed genoeg te kunnen zijn. Als je bewust binnenin jezelf keert, weet je dan wel wat echt jouw prioriteiten zijn? Wat waarde voor jou heeft? Luister je wel echt naar je diepste verlangens? Het enige wat we eigenlijk willen is blij zijn met onszelf en ons goed voelen, maar toch ervaren we constant stress, vermoeidheid, druk en een overload aan prikkels. Dus eigenlijk zorgen we dan helemaal niet goed voor onszelf, toch? Hoe zonde van onze tijd is het eigenlijk, dat we ons leven op deze manier blijven leven? Wat voor voorbeeld zijn wij voor onze kinderen, als wij niet eens blij met onszelf zijn?

Practice what you preach

Dat zette ons hele team serieus aan het denken. Wat kunnen we dit jaar nou anders doen om onze lezers op een andere manier bewust te maken? We keken naar onszelf. We hebben heel veel gegeven dit jaar, veel opgeofferd, veel om dankbaar voor te zijn, maar het ging vaak ook ten koste van onszelf. En dat is niet waar wij het voorbeeld in willen zijn. Dooie vogels die een platform als Fitgirls runnen, dat is niet waarvoor ik deze reis met Fitgirls gestart ben. Practice what you preach dus en dat is ook precies wat we gaan doen, samen met jou! We weten namelijk heel goed hoe we wel goed voor onszelf moeten zorgen, alleen geven we er geen prioriteit aan. We starten een stap te ver en beginnen meteen met onze doelen. En dat is voor mij dus precies de reden waarom goede voornemens meestal niet duurzaam en dus succesvol zullen zijn.

Start je goede voornemen vanbinnen in

Er zijn zoveel programma’s die nu worden aangeboden. Afslanken, strakker worden in minder dan 6 weken. Klinkt verleidelijk, niet? Echter pakken wij het op de redactie op een andere manier aan en beginnen wij bij stap 1! Wij helpen je bij het bereiken van je dromen door binnenin te starten. Deze maand nodigen wij je uit om je bewust te maken van jezelf, je mindset en lichaam. En vooral je rust te vinden wie jij op dit moment bent en waar je staat. Als je namelijk omarmt wie jij echt bent, dan krijgen al je doelen de waarde die ze verdienen! Of het nu gaat om gewicht verliezen of op zoek gaan naar je droombaan. Geen doel is te klein of te groot als je vanbinnen begint!

Bereik je dromen met de Fitgirls Recharge maand

Deze maand introduceren we de Fitgirls Recharge maand. Een maand vol bewustwording om jou in je eigen kracht te zetten. In 2017 beginnen we met de basis. We helpen je om goed voor jezelf te zorgen en datgene te vinden waar je blij van wordt en energie van krijgt. Rust vinden in je leven, in je lijf en in je hoofd en (nieuwe) energie opdoen. Hoe beter jij je voelt, hoe beter je weet welke keuzes je moet maken en wat goed is voor jou. Die basis vind je in wat je energie geeft en is het fundament waarop je kan gaan bouwen. Ook daar gaan wij je bij helpen. Niet alleen met onze artikelen online, maar ook met het 7-daagse programma: de Fitgirls Recharge - inclusief toegang tot ons Fitgirls Recharge Event op zaterdag 21 januari. Wij helpen je samen met deskundigen de basis te vinden die je gaat helpen je dromen waar te maken! Happy New Year girls! Liefs. schermafbeelding-2016-12-21-om-15-41-34
Reactie plaatsen