Follow us to receive the latest news!
Follow us to receive the latest news!
<:optin-form-placeholder>
Food alert: hoe cheesy ben jij?
Dit is een oproep voor alle kaasliefhebbers! We zien kaas eigenlijk overal en de combinaties zijn eindeloos. Kaas is bijvoorbeeld een top combinatie met wijn en druiven. Zelfs chocolade past volgens de foodexperts perfect bij kaas als borrelhap. Het klinkt een beetje gek in de oren, maar als je van kaas én chocolade houdt, dan is deze trend voor jou echt heaven. Kaas en chocolade gaan we in de komende twee jaar steeds meer zien. Het komt echt terug als een trend en je gaat het steeds vaker terugzien bij verschillende restaurants. Volgens de experts zijn kaas en chocolade een gouden combi, omdat het door de structuur en smaak goed bij elkaar past. Pure chocolade bevat veel verschillende smaaktonen zoals fruitig, notig en soms een aardetoon. Truffelbrie met pure chocolade (80% cacao) en merengue is bijvoorbeeld een mooie combinatie. Experts verwachten dat kaas en chocolade vaker op het kaasplateau geserveerd gaan worden of dat het als amuse wordt gezien.
Reactie plaatsen