22 juni 2017 
1 min. leestijd

Food alert: deze smeerbare Oreo spread wil je echt hebben!

Food alert: deze smeerbare Oreo spread wil je echt hebben!
Er is een new sheriff in town! Je broodje wordt nu nóg lekkerder met de nieuwe Oreo spread. Ja, je leest het goed. De Oreo spread is really happening en dat dankzij de bedenker Dominique Ansel! Veel mensen en vooral vrouwen zijn dol op Oreo koekjes. Dominique hoefde daarom niet lang na te denken en bedacht deze heerlijke spread! Deze geniale man vond dat het tijd werd voor iets nieuws op het gebied van food trends. Dominique Ansel heeft, naast het bedenken van een Oreo spread, ook de Cronut bedacht. Een Cronut is een combinatie van een donut en een croissant en deed ons hart sneller kloppen. Ook nu laat hij ons weer verrassen met deze heerlijke, nieuwe spread!

De ingrediënten

Deze spread is met superveel liefde gemaakt en zit boordevol chocoladepasta van pure chocolade, oh yeah! De rest van de ingrediënten bevatten een witte laag (net als in de Oreo koekjes) en om het een echte Oreo flavour te geven zitten er stukjes Oreo in.

Dominique Ansel Bakery

Kan je niet wachten om zo'n potje te bemachtigen? Dan moeten wij jullie helaas teleurstellen, want deze heerlijke spreads zijn namelijk alleen nog maar te koop bij de Dominique Ansel Bakery in New York. Toch gaat er een gerucht rond dat Dominique grote plannen heeft om dit product ook wereldwijd te gaan verkopen! Dat wordt keihard duimen en wij hopen dat het binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is. ;) https://www.instagram.com/p/BVH5IidArRj/?taken-by=dominiqueansel Foto header Instagram: @dominiqueansel
Reactie plaatsen