FITGIRLS wint Fitness Influencer Award voor beste Fitblog 2017!

FITGIRLS wint Fitness Influencer Award voor beste Fitblog 2017!
Jaaaa, we hebben gewonnen! Gisteren werd op het sport- en lifestyle event Fitfair bekendgemaakt dat FITGIRLS de award voor beste fit(ness)blog van Nederland heeft gewonnen. En wat zijn wij onwijs trots! Wekenlang kon onze community op ons stemmen en dankzij jullie is het toch echt gelukt.

Over Fitfair

Fitfair is de tweedaagse kennis- en netwerkbeurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitnessbranche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding.

FITGIRLS x Fitfair

FITGIRLS was gisteren op 11 juni zelf ook op de beurs aanwezig en zat samen met Marijn van Student Aesthetics in het Influencer Panel om vragen te beantwoorden van JayJay Boske en het publiek. De vragen die wij kregen bestonden voornamelijk uit hoe wij van onze passie een stabiel bedrijf hebben gemaakt. Daarna steeg de spanning, want de FI Awards werden bekendgemaakt!

Game of Thrones

Van alle categorieën vielen de meeste stemmen in de categorie Beste Blog/Website. En zoals host JayJay Boske zei: ''Het was game on en een strijd tot het bittere einde!''. We kwamen van de vierde plek en vochten hard voor onze weg naar de tweede plek, maar een week voor sluiting stootten we zelfs genadeloos Guy Droog van zijn troon. We kregen maar liefst 31,5% van de stemmen!

Hoe we ons daarna voelden:

Afbeeldingsresultaat voor gif khaleesi victory

Victory! ;)

Fitfair over de awards

"Een Influencer word je niet zomaar. Een online gevolg opbouwen is een kwestie van tomeloze toewijding, hard werk en doorzettingsvermogen, vaak en lange tijd zonder beloning. Concurreren met duizenden anderen die hun passie delen en steeds betere content leveren. Fitness Influencers ontwikkelen zich in die strijd tot topmodellen, volwaardige filmmakers, recensenten en bestselling auteurs. Voor de Fitness Influencers is het opbouwen van een groot gevolg geen doel op zich, maar een middel om een succesvolle onderneming op te bouwen. Fitness Influencers zijn het perfecte voorbeeld van pure passie die leidt tot succes. En dat verdient erkenning."

Een mooier statement kunnen we niet krijgen, want zo voelen wij dit ook. Deze Fitness Award geeft ons erkenning in de fitbranche én geeft ons kracht en kansen om nog meer vrouwen te kunnen bereiken en te inspireren. Dit alles maak jij als trouwe volger voor ons mogelijk!

Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie stem! Op naar volgend jaar!

Heel veel liefs Team FITGIRLS X

Winnaar PUMA-outfit

Wat een lieve reacties hebben we van jullie gekregen! Maar wie heeft er nu gewonnen? De complete PUMA-outfit gaat naar: Jessica Temmerman. Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens door naar redactie@fitgirls.nl. Dan zorgen wij dat het pakket zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Reactie plaatsen