23 mei 2016 
2 min. leestijd

Fitgirls.nl workshops @ Healthy Fest

Fitgirls.nl workshops @ Healthy Fest
Het is al bijna zover. Van 3 tot 5 juni is het leukste 3-daagse festival van deze zomer: Healthy Fest. Fitgirls.nl is nauw betrokken bij de organisatie van de kick-off van dit fantastisch concept waar bekende Nederlanders als Lieke van Lexmond en foodie Vivian Reijs ook deel van uitmaken. Ook wij zitten zeker niet stil tijdens Healthy Fest. Benieuwd wat het Fitgirls.nl team & friends voor jullie in petto heeft? 222

Fitgirls.nl Yoga (vol!)

Vrijdag 3 juni 20:00 - 21:00 uur Lekker zen aan je weekend beginnen, ook dat kan! Geef je dan op voor deze toegankelijke yoga en meditatie workshop. Ambassadeurs en yogi's van Fitgirls.nl Caroline Glasbergen (van Fithse.com) en Milou Turpijn (van Ourground.nl) beginnen met vinyasa practice waarna zij een geleide meditatie zullen verzorgen. De ideale start voor een Healthy weekend voor lichaam en geest!

22

Healthy Life Lab Workshop

Vrijdag 3 juni: 17:00 - 18:00 uur
Onze vrienden en blogsters Eline en Lotta van Healthy Life Lab geven een inspirerende workshop. Je krijgt begeleiding bij een persoonlijke healthy lifestyle waar het erom gaat dat jij je fit, mooi en gelukkig voelt. In deze workshop komt voeding, beweging en zelfontwikkeling op een nieuwe manier terug.
hf

Fitgirls.nl ''Own your balance'' Workshop (bijna vol!)

Zaterdag 11:00 - 11:45 uur
Online Influencers: Dani van Fitgirls.nl, Teni van Fitbeauty.nl en Charlie van Charlie’s Kitchen bundelen hun krachten en geven een workshop over het vinden van je balans in een prestatiegerichte maatschappij waarin we vooral ‘druk met druk’ zijn. Als ervaringsdeskundigen en experts vertellen zij ons over de kenmerken van de vrouw van nu en bieden zij handvatten om de basis te vinden voor een succesvolle en gelukkige lifestyle.

22

Foodie-ness Masterclass

Zondag 5 juni 10:00-10:45 uur
Carolina is de blogger achter Foodie-ness. Met het verlies van 13 kilo heeft zij een transformatie doorstaan naar een “gezonde ik” en zit zij beter in haar vel dan ooit! 1,5 jaar geleden heeft zij ervoor gekozen om haar kennis en ervaring van deze journey te delen via foodie-ness. Ben jij op zoek naar een gezond, maar lekker recept? Een effectieve, maar leuke work- out en meer weetjes om jouw healthy goals te realiseren en vast te houden? Maak kennis via haar blog en ontmoet haar op Healthy Fest tijdens de Foodie-ness Masterclass!
555

Mom in Balance

Zaterdag 4 juni 13:00-14:00 uur.
Het is waarschijnlijk de grootste uitdaging voor vrouwen: een gezin runnen, hard werken en ook nog tijd vinden voor jezelf. Hoe houd je alles in balans? Mom in Balance is gespecialiseerd in outdoor workouts voor zwangeren en moeders, zodat jij je sterk en energiek voelt. Dit geeft je de kracht om juiste keuzes te maken en volop te genieten van het moederschap en tegelijk jouw persoonlijke ambities en doelen te realiseren. So for all MOMS out there! Doe mee met de Total Body Workout. Laat je inspireren en haal het beste uit jezelf!
Healthy Life LAB op Healthy Fest! - Healthy Life Lab
Door

Healthy Life LAB op Healthy Fest! - Healthy Life Lab

op 30 May 2016

[…] over het vinden van balans in een prestatiegerichte maatschappij, verzorgd door Dani (founder van Fitgirls.nl), Teni (ambassador, Fitbeauty) en Charlotte (ambassador, Charlie’s […]

Reactie plaatsen