Redactie
06/15/2016
1 min
0

Fitgirls.nl @ Glamour Health Challenge: Fitness Walhalla!

06/15/2016
1 min
0
Deze maand roept ook Glamour heel Nederland op om fit te worden voor de zomer. Niet dat dat een makkelijk klusje is, maar hey; zo’n fitness event werkt lekker mee. WAT EEN ENERGIEBOM! Samen met Lotta van HealthyLab en Anne van Fannetiek stonden we om 10.30 braaf in onze glamourous outfit -aka sportpak- in de RAI. Deze dag werd gepresenteerd door Glamours hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp samen met Manuel Broekman. Hoe kun je beter starten dan met een training van de Master Nike-trainers en fitbloggers Runninglau, Foodie-ness, Totally Two, Fit with Marit en Girls Love Healthy? Larz, of te wel The Energy Man, maakte er zoals gewoonlijk een feestje van en aan alle zwetende hoofdjes was af te lezen dat de toon flink was gezet. Glamour fitgirls Fajah Laurens kwam vervolgens een benen en billen workout geven: verzuring overal! Maar daarvoor kwam ik stiekem niet. Ik was heel erg nieuwsgierig naar balletheldin Mary Helen Bowers! Tijdens mijn vooropleiding bij Lucia Marthas heb ik enorm veel uren klassieke balletlessen gevolgd. Misschien denk ik dit omdat het al best een poosje geleden is, maar ik kan me alleen herinneren dat ik dat altijd ZO ZWAAR vond. Zou ik het nog kunnen? Whooop, there we go! De titel superheldin krijgt ze natuurlijk niet zomaar. Dat ze vrouwen als Doutzen Kroes, Romee Strijd en Miranda Kerr training geeft, is me nu wel duidelijk. Oh ja, Natalie Portman heeft ze trouwens ook klaargestoomd voor haar rol in Black Swan, net als Victoria’s Secret Model Maud Welzen, die er ook gezellig was. ENORM HEFTIGE WORKOUT! Maar wat een fijn mens! EN WAT EEN LENIGHEID! Combi klassiek ballet + soort Pilatus. I liked it! Misschien ga ik het weer oppakken.... Hm.. Voor nu blijf ik even genieten van die lenige benen van onze lieve Lotta! glamour fitgirls Fitness Walhala it was; de leukste stands waren aanwezig, fotoboots en natuurlijke lekkere FITSHE shakes. Alleen de koffie miste; maar als dat nou het enige minpunt was...... Tot volgende jaar! Ps: De Ballet bar workout was een pittige workout met een mix van klassiek ballet en oefeningen voor een lenig en gespierd lichaam. Ik voelde mijn billen wel branden! Binnenkort maar eens deze oefeningen met jullie delen;-)?
Reacties
Categorieën