Dani Jašarević
09/01/2015
1 min
12

Fitgirls.nl daagt jou uit met de #LETSGETREAL CAMPAGNE (+VIDEO)

09/01/2015
1 min
12
Vandaag is het dubbel feest: Fitgirls.nl bestaat vandaag precies één jaar en we lanceren onze grote #LETSGETREAL campagne! Met onze campagnevideo en #LETSGETREAL challenge dagen we vrouwen uit om hun 'maskers' af te zetten en hun 'echte' ik te laten zien! Ga jij de uitdaging ook aan? De hele maand september zal bij ons in het teken staan van bewustwording van onze innerlijke kracht. Veel vrouwen strubbelen met het 'fit' worden en met het vinden van hun levensprioriteiten. We kunnen nog zo bezig zijn met al onze doelen, maar als het van binnen niet goed zit heeft het doel op zich uiteindelijk helemaal geen waarde! We zijn dan ook vooral bezig met wat er om ons heen gebeurt, we spiegelen onze eigenwaarde aan ons ideaalbeeld. Terwijl wij juist bezig zouden moeten zijn met wat er in onszelf gebeurt en daar het geluk ook in vinden! Met deze campagne willen we op een no-nonsense en toegankelijke manier laten zien dat alles wat je nodig hebt om de sterkste versie van jezelf te worden al diep van binnen zit. Inspireer zelf ook vrouwen door mee te doen met onze #LETSGETREAL CHALLENGE. Ook jij kunt hier een belangrijke rol in spelen! Hoe dat werkt? Bekijk onze campagnevideo en zie de vrouwen die je voorgingen:

Bekijk onze campagne trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=fVbEQ9LduGI

Doe mee met de #LETSGETREAL CHALLENGE

  1. Schrijf op een vel papier jouw struggle of onzekerheid van vroeger of nu
  2. Maak hier een foto van en plaats deze op social media in het zwart/wit.
  3. Vertel jouw struggle, maar juist ook hoe je hier je kracht van gaat maken of van hebt gemaakt! Zo vertellen de meiden in de tweede helft van de campagnevideo over hoe zij zichzelf (met hun imperfecties) zijn gaan omarmen, ondanks of misschien juist dankzij de struggles die zij hebben (gehad).
  4. Tag 3 andere vrouwen om ook hun 'echte ik' te laten zien.
  5. Gebruik de tags #LETSGETREAL #LETSGETREALCHALLENGE #FITGIRLSNL
Maak gebruik van jouw bereik via Social Media of je eigen site, om de challenge en óók de campagnevideo te delen, zodat de boodschap zoveel mogelijk vrouwen bereikt! :) foto 1 (1)

“If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation.”

foto 2
Reacties
Categorieën