01 november 2015 
8 min. leestijd

Fitgirls.nl behind the scenes #6

Fitgirls.nl behind the scenes #6

Wat vliegt de tijd voorbij, het is alweer 1 november. Tijd voor onze maandelijkse update! Want ook deze maand hebben de Fitgirls weer een hoop meegemaakt. Oktober zat vol met sportieve evenementen, toffe boekpresentaties en niet te vergeten de eerste Fitgirls.nl borrel. Daarnaast vonden er achter de schermen wat veranderingen plaats. Lees snel verder voor alle ins en outs van de maand oktober.

Borrel VijfElf #LETSGETREAL

fitgirls vijfelf

We trapten af met een gezellige borrel in de Undercurrent, georganiseerd in samenwerking met Vijfelf. Met deze VRIJMIBO sloten we de #LETSGETREAL campagne feestelijk af samen met het team, bloggers en andere genodigden. Er waren heerlijke cocktails van Sgaafijs, toffe kraampjes en Hannah verblijdde ons en onze hongerige magen met Doormeals. De beats werden verzorgd door Asintho-Assie, Guessbeats & Kidmalone en Lee Millah en Lulelemon gaf een yogaworkshop waardoor we relaxed het weekend in gingen.

doormeals fitgirls

Hannah kwam langs met een divers aanbod Doormeals!

fitgirls vijfelf

Genieten van het prachtige uitzicht tijdens de yoga, gegeven door onze vrienden Lululemon.

vijf elf fitgirls

Er was zelfs een heuse photobooth!

vijfelf_vrijmibo_letsgetreal_fitgirls.nl

vijfelf_vrijmibo_letsgetreal_fitgirls.nl

vijfelf_vrijmibo_letsgetreal_fitgirls.nl

Opening Healthcity park

De Fitgirls waren uitgenodigd voor de officiële persopening van één van de outdoor boot camp parken van Health City. In deze nieuwe parken komen fitness, bootcamp en atletiek samen. Tijdens de opening van het park in Amstelveen werd er ook een training gegeven zodat wij deze unieke sportbeleving zelf konden meemaken.

fitgirls healthcity

Fashionable gekleed in de sportkleding van Björn Borg betrad het hele team het parcours.

Eerst werden we afgemat met push ups, burpees en squats door niemand minder dan Redouan Cairo, professioneel kickboxer en personal trainer. En dat was nog maar de warming-up! Want hierna ging de bootcamp namelijk over een soort hindernisbaan.

health city fitgirls

12165991_10153569762230351_1737020972_n

bjorn_borg_health_city_fitgirls

bjorn_borg_health_city_fitgirls

We moesten flink aan de bak: springen over muurtjes, wand klimmen met een touw, tijgeren onder een net door en koprollen over een hek.

Je snapt wel, de volgende dag deed elk spiertje in ons lichaam zeer. Dus heb je zin in een een uitdagende workout waarbij je je hele lichaam traint? Ga dan eens langs bij één van de Health city parken!

Boekpresentatie ‘’Nootje’’

Nootje fitgirls

Op zondagmiddag rolden we van de bank en haastten we ons naar ‘Hartje Oost’ voor de boekpresentatie van ‘’Nootje’’. Dit boek van Matthijs Kok en Pascalle Bonnier, de makers van ‘’Havermoutje’’ staat boordevol heerlijke recepten met, je raad het al, noten. Esther was zo enthousiast over dit boek en dook na de presentatie gelijk de keuken in. De cheesecake met noten en blauwe bessen was een succes en dus kunnen we met volle overtuiging zeggen: dit boek is een aanrader!

nootje fitgirls

Een kijkje in het boek!

ONE LIVE Amsterdam

one live fitgirls

Ook waren we van de partij bij de tweede editie van ONE LIVE in de Ziggodome. Maaike en Marissa vlogen deze dag van zaal naar zaal om verslag te doen van alle toffe groepslessen van Les Mills. We smeten met gewichten tijdens Bodypump, boosten onze conditie met GRIT, kwamen tussendoor tot rust bij Body Balance, om ons vervolgens kapot te zweten in een pittige SPRINT- work out. We waagden zelfs nog wat dans moves tijdens de SH’Bam les, waar we Lienke (Deargoodmorning.com) met haar camera ook nog even tegenkwamen.

one live fitgirls

one live fitgirls

Lets pump together!

Dit fitness festival was een enorm leuke ervaring en de nieuwe releases van de lessen waren veelbelovend. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Boekpresentatie ‘’Less is More’’

less is more fitgirls

Deze maand kwam er nog een kookboek uit: ‘’Less is More’’’. Wij waren aanwezig bij de boekpresentatie waar de auteurs, driesterren chef Jacob-Jan Boerma en Sacha de Boer, het boek voor het eerst in handen kregen. Je wist het misschien nog niet, maar de nieuwslezers werkt sinds haar vertrek bij de NOS aan haar carrière als fotograaf. Het culinaire boek bevat lekkere ‘simpele’ gerechten die met minder dan acht ingrediënten te bereiden zijn. Met dit boek wordt het voor iedereen mogelijk om te koken op sterrenniveau. De foto's gemaakt door Sacha de Boer geven de de gerechten een hele pure uitstraling

less is more fitgirls

Bij het zien van de foto’s krijg je gelijk zin om je tanden er in te zetten!

fitgirls less is more

Gelukkig kon er de presentatie ook geproefd worden van diverse culinaire hoogstandjes.

Masterclass SHIRKAN

fitgirls shirkan

Nog meer food! Charlie deed namelijk mee aan masterclass bij SHIRKAN in De Foodhallen. De eigenaar van SHIRKAN, Yossi Eliyahoo introduceert samen met Hariprasad Shetty voor het eerst in Nederland het Mumbai ‘streetfood’ concept. Tijdens de masterclass gingen de genodigden aan de slag met verschillende Indiase gerechten die ze daarna meteen konden proeven. Jummm!

bjorn_borg_health_city_fitgirls

shirkan 2 fitgirls

Charlie maakte tijdens de workshop onder andere naanbrood met knoflook.

Als je in De Foodhallen moet je deze hotspot zeker niet voorbij lopen. Tip: de Chicken Tikka is to die for!

Dani FitFluencer nr. 22 Women's Health

Verder werd het harde werken beloond door een enorme waardering van Womens Health. Founder Dani werd genomineerd voor de top veertig ‘fitfluencers’ en kwam binnen op nummer 22 van de lijst. Een geweldig compliment om tussen al die bekende, fitte Nederlanders te staan. Bedankt, want jullie maken dit mogelijk!

fitgirls fitfluencers

Trots! Dani van Fitgirl.nl in de jaarlijkse Fitfluencers lijst.

Optimalisatie website

Zoals je misschien al gemerkt hebt, zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van de website. Hiermee hopen we de website overzichtelijker te maken en er onder andere voor te zorgen dat jullie de blogs en informatie sneller en gemakkelijker kunnen vinden. Inmiddels hebben sommige categorieën een nieuwe naam gekregen en zijn er een aantal nieuwe categorieën aan de site toegevoegd. Deze nieuwe categorieën gaan we heel snel vullen met nieuwe, interessante en inspirerende content! En we zijn nog niet klaar want nog steeds breiden we ons platform uit! Er komt meer theorie over training en voeding, psychologie, herstel, ontspanning, meer workouts maar ook gaan we verslag doen van lifestyle en maatschappelijk gerelateerde onderwerpen.

Wat vinden jullie van de nieuwe structuur van Fitgirls.nl? We zijn erg benieuwd naar jullie mening! En houd de website goed in de gaten! Want er komen grote dingen aan: Op 1 december lanceren wij onze eerste, uitgebreide fashion collectie. En in 2016 kan je meer campagnes, events en workshops verwachten. So stay tuned!

Reactie plaatsen