25 januari 2017 
2 min. leestijd

Fitgirls.nl staat op de Gezondheids- en Huishoudbeurs!

Fitgirls.nl staat op de Gezondheids- en Huishoudbeurs!
Yes, nog maar een paar weken en dan mogen we weer! De jaarlijkse Nationale Gezondheidsbeurs en de Huishoudbeurs komen er al snel weer aan en wij hebben heel leuk nieuws. Dit jaar staat Fitgirls.nl namelijk niet op één, maar op allebei de beurzen. Come meet us! De beurzen waren vorig jaar een groot succes en ook dit jaar belooft het weer een mooie editie te worden. Of je nu op zoek bent naar leuke gadgets, inspiratie nodig hebt voor je woning, een beauty-addict bent of graag bekende Nederlanders of bloggers wilt ontmoeten: voor jong en oud is er op beide beurzen wel wat te vinden. Zowel de Nationale Gezondheidsbeurs als de Huishoudbeurs worden dit jaar nog nét iets leuker. Onze eigen Dani en Lizzy gaan namelijk, samen met Teni van fitbeauty.nl, workshops geven en jij kunt erbij zijn! Heb je altijd al the faces of Fitgirls.nl willen ontmoeten en wil je ons op de beurs bezoeken? Via onze evenementenagenda kun je volgen wanneer wij workshops geven en waar we naar toe gaan.

Be your own guru

Fitter worden en gezonder leven, hoe begin je daarmee? Wat voor de één werkt, hoeft niet voor iedereen te werken. Iedereens lichaam is anders en we reageren dus ook niet hetzelfde op situaties, voeding en veranderingen. Sta achter je eigen keuzes en word je eigen expert! Hoe je dit doet en waar je begint zullen wij je vertellen in onze workshops.

Nationale Gezondheidsbeurs

Juicebars, yoga, leuke gadgets, workshops én natuurlijk heel veel eten: dit en nog heel veel meer vind je ook in 2017 weer terug op de Nationale Gezondheidsbeurs. Als je op zoek bent naar inspiratie voor een gezonde levensstijl is dit the place to be. Van 2 tot en met 5 februari kun je op het Jaarbeursplein in Utrecht terecht van 10.00 - 17.30. Ideaal voor de newbies die een gezonde levensstijl willen gaan leven en op zoek zijn naar tips en inspiratie. Dani, Lizzy en Teni geven op 2 februari van 14:00-14:30 een lezing in het BloggersTheater. Ze zouden het heel leuk vinden als jij even gedag komt zeggen! Ook hebben we een leuke actie voor de Gezondheidsbeurs. De eerste 100 bezoekers die zich aanmelden via deze link krijgen gratis toegang: www.gezondheidsbeurs.nl/fitgirls. Wees er snel bij want vervolgens verandert de link naar 50% korting. Dan betaal je dus €10,- i.p.v. €20,- per ticket.

Huishoudbeurs

Natuurlijk vergeten we de Huishoudbeurs niet! Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 februari kun je in RAI Amsterdam hier terecht voor lekker eten, shoppen en allerlei soorten workshops. De laatste trends op het gebied van wonen, koken, health, beauty, fashion en vrije tijd komen hier samen in een gezellig dagje uit voor jou en je vriendinnen. Voor jong en oud wat wils dus! Dani, Lizzy en Teni staan in de Happy & Healthy corner op 24 februari van 11:-00-14:00. Wie mogen wij 2 en 24 februari ontmoeten? Wij zijn heel benieuwd wie er komen! Hopelijk tot dan! PicMonkey Collage-3
Reactie plaatsen