24 december 2015 
1 min. leestijd

FIT TWENTY SIX opent pop-up gym

FIT TWENTY SIX opent pop-up gym
Dat pop-up stores helemaal hip en happening zijn, is je vast niet ontgaan. Elk merk heeft er tegenwoordig wel één. FIT TWENTY SIX komt nu met de eerste pop up gym! Deze traveling gym reist zes weken lang door heel Nederland. Het doel is om mensen een kick-start tot een healty lifestyle te geven. Vanaf 4 januari opent FIT TWENTY SIX haar tijdelijke deuren. De gym maakt gebruik van een unieke en doeltreffende trainingsmethode met als uitgangspunt: een high intensity work-out van maar twintig minuten! Je geeft in deze twintig minuten alles wat je in huis hebt. Met een warming up van vijf minuten en cooling down van vijf minuten ter afsluiting, ben je binnen een half uur klaar. Ideaal voor iedere vrouw die midden in het leven staat, ‘altijd druk is’ maar toch aan haar gezondheid wil werken.

Trainingsmethode

Volgens FIT TWENTY SIX trainingsmethode is het menselijk lichaam de ultieme en meest waardevolle machine. Alle trainingen worden dus ook zonder apparaten uitgevoerd. Er worden 42 verschillende trainingen gegeven en deze worden begeleid door gecertificeerde personal trainers. Een groot aantal van deze trainingen is gericht op buddy-workouts, samen sporten is immers veel leuker!

Voeding

Je kunt in de pop up gym meer vinden dan alleen een intensieve training. Zo krijg je ook een voedingsplan voor zes weken mee. Iedere locatie is door JuiceBrothers voorzien van een bar. Hier kun je dus voor of na je workout terecht voor één van de vele sapjes.

Openingstijden

De gym is zeven dagen per week open. Doordeweeks worden de trainingen gegeven tijdens de ‘gym-spitsuren’: van 07:00 uur tot 11:00 uur en van 17:00 uur tot 22:00 uur. FIT TWENTY SIX wisselt iedere zes weken van vestiging. De eerste pop-up gym opent zijn deuren op 4 januari in Amsterdam. Je kunt je inschrijven via de website: www.fittwentysix.com
Reactie plaatsen