23 december 2016 
2 min. leestijd

6x fijnste feelgood blogs van deze maand

6x fijnste feelgood blogs van deze maand
Lange (werk)dag achter de rug, even een break nodig van alle stress of gewoon zin in leesvoer terwijl je met de voetjes omhoog zit? Snappen wij heel goed. De maand december heeft weer allerlei goede dingen voor Fitgirls HQ gebracht, maar soms kun je gewoon niet alle blogs bijhouden. Vandaar dat wij de zes leukste feelgood blogs van afgelopen maand even voor je op een rijtje hebben gezet. You're welcome. Veel leesplezier!

1. Fit op citytrip

Houd je van reizen, nieuwe omgevingen verkennen en lekker uitrusten op vakantie? Soms komen daar ook de gevreesde kilo's bij om de hoek kijken. Je hebt weinig zin om te leven van pizza en patat, maar om nu je koffer te vullen met al je mealprep-bakjes is ook weer zoiets... Toch is fit je citytrip doorkomen echt wel mogelijk! Eva legt het je allemaal uit.

2. Klein zijn is zo slecht nog niet

Ode aan de kleine mensen! Hoewel je met je paar centimeter misschien niet altijd bij de bovenste plank komt en boodschappen doen ook nog zo z'n challenges kent, is klein zijn toch zo slecht nog niet. Sterker nog: er zijn sowieso al zes voordelen! Natuurlijk kun je hakken aantrekken om langer te lijken, maar echt, klein zijn brengt nog meer goede dingen met zich mee. Hint: je hebt voordeel in het flirten. ;)

3. De feestdagen door zonder extra kilo's? Het kan!

Prop jij je deze Kerst en Oud & Nieuw ook weer helemaal vol? Als de tafel vol staat met lekker eten is het ook lastig om jezelf (enigszins) in te houden. De oliebollenkraam die op bijna elke hoek van de straat te vinden is kun je al van mijlenver ruiken en tijdens Oudejaarsavond gaat er waarschijnlijk ook behoorlijk wat wijn en champagne in. No stress! Wat nou als je gewoon genoot van de feestdagen zonder met extra kilo's 2017 in te gaan?

4. Feestkleding is eigenlijk om te janken

Wie zit er nog meer in de holiday/Christmas spirit? Super leuk die feestdagen, maar eigenlijk komt er altijd één ding bij kijken wat gewoon best wel klote is... die feestkleding! Ladders in je panty, strakke jurkjes en hakken waar je je nek zowat op breekt. Want zeg nou zelf, zit feestkleding ooit écht goed en comfortabel?

5. Zo maak je de moeilijkste keuzes van je leven

Onze Dani had deze maand even een self reflecting-momentje. Soms best confronterend, maar soms ook heel erg nodig. Het leven is niet altijd even makkelijk en soms moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden en sta je voor een crossroad. Hoe doe je dat? Door onder andere in 'Fuck it' modus te gaan, goed voor jezelf te zorgen en je eigen geluk voorop te zetten. ❤︎

6. Struggles die brunettes begrijpen

Nadat we de problemen van de blondines in de spotlights hadden gezet, konden we de brunettes natuurlijk niet vergeten. Het leven van een brunette is namelijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Nee, sterker nog: droogshampoo is een drama en als je een lichte huid hebt ben al helemaal niet gezegend, want dan kun je soms doorgaan voor Cruella... Het leven als brunette is not easy, maar gelukkig ben je niet de enige die last heeft van deze negen struggles.
Reactie plaatsen