26 maart 2016 
3 min. leestijd

#FEARLESS: Meet your instructors

#FEARLESS: Meet your instructors
Op 10 april gaan wij helemaal los op de outdoor track van Health City Amstelveen. #Fearless zal een event worden waar je uit je comfort zone wordt gehaald en waar angsten overwonnen zullen worden. Om een awesome dag voor jullie neer te kunnen zetten, heeft de Fitgirls crew de hulp ingeschakeld van een zevental professionals die jullie gaan helpen het sportcircuit met succes te doorstaan. Vandaag zetten we ze voor je op een rijtje. Kom jij ook op 10 april naar #Fearless? Bestel hier je tickets, want ze beginnen op te raken!

Dave De Vries Fitgirls

Dave de Vries

Meet trainer Dave de Vries. Dave heeft gewerkt bij Defensie en kwam er door een uitzending naar Afghanistan achter dat hij op zoek was naar meer uitdaging op sportief gebied. Hij trainde tijdens zijn uitzending namelijk met een kogelvrij vest dat hij verzwaarde met gewichten. Bij terugkomst produceerde hij het CrossXVest: een verstelbaar gewichtsvest dat jouw mentale en fysieke prestaties een boost zal geven. Dave gaat jou helpen om uit je comfortzone te komen!

Malcolm Fitgirls

Malcolm

Meet trainer Malcolm. Hij trad zo’n twee maanden geleden compleet uit zijn comfortzone door van Canada naar Nederland te emigreren. Hij heeft de droom om van HealthCity Amstelveen de beste premium club van heel Nederland te maken. Als Fitness manager probeert hij dit doel te bereiken. Op 10 april zal hij het vertrouwen van jou en jouw teamgenoten op de proef stellen. PS: Hij is nog single ;)  

fearless fitgirls

Milou en Caroline

Milou van Ourground en Caroline van Fitshe gaan samen een mindset workout geven. Met de yogaskills van Milou en de sportexpertise van Caroline zal dit duo jou weer helemaal in balans brengen. Na dit actieve rustmoment in de workout staan jullie Mind en body weer helemaal op één lijn. Milou is naast yoga-instructrice ook dj en Amsterdamse in hart en nieren. In haar lifestyle blog Ourground schrijft ze over het wel en wee van de Amsterdamse twenty-somethings. Liefdesverhalen, taboeoverschrijdingen, maar ook hotspots maken deel uit van haar diverse blog. Caroline van Fitshe vindt dat sport en voeding hand in hand gaan. Haar FITSHE proteïneshakes zijn ‘designed for the active female body.' Deze afterworkout shake bevat enkel ingrediënten die jouw lichaam nodig heeft om zich te kunnen herstellen, zonder onnodige toevoegingen.

Redouan-Cairo-Mousid-Gym-Homepage

Red Cairo

Red Cairo is een kickboxer die al heel wat wedstrijdtitels op zijn naam heeft staan. Hij noemt zichzelf ‘The Spartan’, reken dus maar dat hij jou een fysieke uitdaging gaat geven! Maar dont worry! Red zorgt er voor dat je met een goed gevoel zijn workout in gaat en zal er alles aan doen dat je deze met een nóg beter gevoel weer verlaat. Workout amsterdam Fitgirls

Workout Amsterdam

Meet trainers Jill en Noortje! Samen richtten zij Workout Amsterdam op waarmee zij in groepen het beste uit elk individu willen halen door middel van onder andere bootcamps en kettlebel workouts. Hun missie is mensen motiveren om in beweging te komen en dat is precies wat zij 10 april gaan doen. Zij zullen jou opwarmen en oppompen, zodat jij vol adrenaline en energie de workout zal starten!

#FEARLESS

Je hebt nu alvast kennis kunnen maken met onze trainers. Allemaal zijn ze vastberaden, gemotiveerd en gedreven, ook zijn ze niet bang om de grens op te zoeken. Ze zullen alles op alles zetten om jou de beste, sterkste versie van jezelf te laten worden. WE. ARE. FEARLESS! >TICKETS
Reactie plaatsen