30 april 2017 
4 min. leestijd

#FEARLESS 2017 was awesome!

#FEARLESS 2017 was awesome!
Afgelopen weekend vond de tweede editie van Fearless plaats in HealthCity Premium in Amstelveen. We hebben super hard gewerkt om deze editie een nog groter succes te maken en keken enorm uit naar deze dag! Wij waren er helemaal klaar voor en konden niet wachten om jullie te mogen ontvangen. Was jij er bij? Blik even terug op deze fantastische dag. Kon jij er niet bij zijn? Lees dan waarom je het volgend jaar echt niet mag missen! Ons team stond om half 1 helemaal klaar om alle deelnemers te ontvangen. Iedereen kreeg een bandje om in de kleur van het team waarin zij zouden gaan sporten. De shirtjes werden uitgedeeld en iedereen kon zich omkleden in de kleedkamer. Vervolgens op naar Joseph's bar om te genieten van de awesome Fitgirls smoothie! De Fitgirls smoothie hebben we samengesteld in samenwerking met Joseph Sports Bar & Kitchen. Dani en Lizzy deden het openingswoord en vervolgens kwam Bibian Mentel aan het woord. Wij vonden het super inspirerend en zijn heel dankbaar dat powervrouw Bibian op ons event aanwezig was. Na de smoothie was het tijd voor de warming-up, die buiten op het veld gegeven werd door Larz. Het was zo ontzettend gaaf om alle deelnemers op het veld te zien staan! Allemaal inspirerende en gemotiveerde vrouwen op één plek, samen aan het sporten. Larz zorgde ervoor dat iedereen goed meedeed. Zodra iedereen opgewarmd was gingen alle deelnemers weer naar binnen om te beginnen met het echte werk. Deze middag bestond uit vier onderdelen en elk team kwam bij elk onderdeel aan de beurt.

Bootcamp door Roberto

Roberto is volgens ons de uitgelezen persoon om deze workout te geven. Opgeven tijdens bootcamp is echt geen optie. Fysiek werden de grenzen opgezocht en de deelnemers werden uitgedaagd om de beste versie van zichzelf te worden. Iedereen heeft zich ook volledig ingezet en super goed meegedaan!

Mindset lezing door Dani en Lizzy

Een gezonde levensstijl begint bij een gezonde mindset. Hoe bereik jij je doelen? Hoe neem jij de stap naar je droom? Dani en Lizzy hebben hun eigen ervaringen gedeeld tijdens deze mindset lezing. Dani vertelde hoe zij na haar burn-out Fitgirls.nl heeft opgezet en hoe zij dagelijks met moeilijke dingen in haar leven omgaat. Lizzy vertelde over haar keuze om te stoppen met haar baan en samen met Dani het diepe in te springen voor Fitgirls. Zo'n grote stap nemen is heel spannend, maar je weet nooit waar het je brengt! "The best things in life are on the other side of fear".

Yoga met Caroline en Milou

Onze lieve vriendinnen Caroline en Milou hebben de yoga workout verzorgd. Even genieten van wat rust in ons drukke, dagelijkse leven. De sportschoenen mochten even uit en het was tijd om tot jezelf te komen. In de andere zalen van HealthCity waren de overige teams zich in het zweet aan het werken. Tijdens de yoga sessie was het belangrijk om vooral even rustig aan te doen en naar jezelf te luisteren. Een goed moment om alle zorgen en stress los te laten.

Boksen met Hesdy

Hesdy heeft een ontzettend intensieve (kick)boks workout gegeven. Iedereen gaf alles wat ze hadden en het ging er hard aan toe, super gaaf om te zien! De (kick)boksles gaf de deelnemers die kracht om het dagelijks leven te rocken! Tussen de workouts door was er nog een korte pauze waarin de deelnemers even op adem konden komen en konden genieten van een flesje kokoswater en een reepje van Eat Natural. Aan het einde van de middag werd er nog een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers buiten op het veld. Na de groepsfoto hadden de deelnemers even de tijd om zich op te frissen en kon de borrel beginnen! Bij de borrel bij Joseph's sports bar & kitchen stonden de tafels vol met de Fitgirls poké bowl, vegan wraps en een heerlijke vegetarische burger. Yum. Wij hebben een geweldige dag gehad samen met alle deelnemers, die we niet snel zullen vergeten! Het was ontzettend mooi om te zien hoe vrouwen, die stuk voor stuk een eigen verhaal en eigen doelen hebben, samenkwamen om deel te nemen aan ons event. In een team samenwerken en elkaar motiveren om door te knokken! We willen graag Healthcity bedanken voor de geweldige locatie en iedereen die geholpen heeft met het organiseren van Fearless, thank you! Milou, Caroline, Hesdy, Roberto en Larz, bedankt voor het fysiek én mentaal uitdagen van alle deelnemers. We willen alle ambassadeurs bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Patrick en Danny, bedankt voor al het beeldmateriaal, zodat we keer op keer kunnen nagenieten van deze mooie dag! En tot slot, niet te vergeten, alle deelnemers bedankt voor jullie deelname. You guys ROCK! Wij kijken terug op weer een geweldige editie van Fearless en hopen jullie dan ook volgend jaar weer te zien bij de derde editie!
Reactie plaatsen