Follow us to receive the latest news!
Follow us to receive the latest news!
<:optin-form-placeholder>
Eten volgens je eigen trend
Man oh man. Mijn lichaam heeft letterlijk alle hypes meegemaakt. Van dozen gojibessen, naar elke avond sojabonen. Van twee maanden rauw voedsel, naar alleen maar gegrilde groentes met kokosolie. Van proteïne repen, naar elke morgen de zogeheten protein pancakes. Ooooh en wat te denken van al allemaal poedertjes? Tarwegras, rode bietenpoeder of pure cacao. Mijn anderhalf jaar 'suikervrij' leven was de langste aanhouder. De afgelopen drie jaar heb ik verschillende levensstijlen gehad. Toen de hype van de superfoods kwam, ging ik met de trend mee. Gezond en goed voor je? Ik kocht meteen een hele lading. Een sporter heeft proteinbars nodig? Hoppa, ik ontdekte de trend #bodyenfitshop en kocht meteen alle producten die ik op Instagram tegen kwam. Toen er een tijdje een trend was van glutenallergie, ineens had iedereen een gluten intolerantie, dacht ik ook dat het beter was om gluten weg te laten. Ik ging glutenvrij leven, wat samenviel met mijn suikervrij periode. Ook at en dronk ik geen lactose meer, want daar kreeg ik een bolle buik van. En er was een trend gaande dat melk écht niet goed voor je is.
Reactie plaatsen