02 september 2016 
3 min. leestijd

Een online coachingprogramma voor écht duurzaam resultaat

Een online coachingprogramma voor écht duurzaam resultaat
Online coachingprogramma’s schieten als paddenstoelen uit de grond. Wat ons opvalt is dat het veelal draait om kwantiteit en om commercieel gewin, waardoor de kwaliteit van deze programma’s vaak te wensen overlaat. En juist dát is zo belangrijk als je een duurzame lifestyle wil creëren! Bij de trainers van Kaizen Gym gaat het precies om die kwaliteit. Vanuit hun gym op de grens van Amstelveen/Aalsmeer lanceren zij nu ook een landelijke online coachingsprogramma. En wij deden de drie maanden try-out! We kennen Donny en Mike, beide owners van deze gym, al enige tijd en wisten gelijk dat we hier goed zaten! Ze zijn niet alleen leuk om te zien maar bezitten ook ongelofelijk veel kennis. Expertise die ze graag delen en die veel verder gaat dan de kennis van de meeste personal trainers. Zij streven naar optimaal resultaat, hun aanpak is zeer persoonlijk en ze maken een plan gemaakt voor jouw lichaam op het gebied van training, voeding en mindset. Maar daar stopt het niet! Ook door hun fysiologische en neurologische kennis creëren zij (weer) balans in je lichaam en geest. unnamed (6)

Bij Kaizen Gym train je volgens vijf belangrijke trainingsprincipes

Kortweg komt het erop neer dat je altijd optimaal traint, en dan niet qua tijdsbestek maar qua intensiteit. Wij hebben drie maanden gebruik mogen maken van het online coachingstraject en dit hebben we geweten. We hadden spierpijn op plekken waarvan we niet eens wisten dat we spieren hadden! We hebben een uitgebreide vragenlijst ingevuld waar zelfs de hersenchemie aan bod kwam. Nadat onze uitslagen bekend waren hebben we onze voeding en training hierop aangepast. Niet om af te vallen of aan te komen, maar om te kijken hoe we ons lichaam optimaal kunnen laten presteren. Ook zijn wij onze voeding gaan aanvullen met supplementen. unnamed (4)

Waarom dit programma kiezen?

Zoals gezegd gaat dit programma niet op voor korte termijn doelen. Dit programma zorgt ervoor dat je een basis creëert, vindt wat voor jou werkt en legt de focus op duurzame resultaten. Iets waar wij voor 100% achter staan. Aangezien je bij het trainen met een personal trainer vastzit aan zijn/haar tijden en locatie, is dit natuurlijk een perfecte oplossing. Je traint waar en wanneer je wilt met de persoonlijke begeleiding altijd bij de hand. Heel erg effectief, dus. Eerlijk: een online programma is niet heel goedkoop, maar realiseer je wel dat het een investering is voor de rest van je leven. Donny en Mike hebben ons in elk geval enorm geholpen. 14182677_10154313647555351_1792235776_n

Onze persoonlijke ervaring

Na de eerste training, waarbij we compleet uit onze comfortzone werden getrokken, voelden we al een enorm verschil. Waar we normaal een uur tot anderhalf uur trainen, deden we het nu in ongeveer 40 minuten. We waren he-le-maal kapot, maar het voldane gevoel dat je daarna hebt is heerlijk. Trainen kost ons nu minder tijd, en omdat we het online altijd bij ons hebben konden we dus zelf bepalen waar en wanneer we gingen trainen. Omdat het programma zo persoonlijk is en Mike en Donny zoveel kennis hebben, leer je heel veel over je lichaam. Dit is zo interessant en waardevol! De grootste verandering na deze drie maanden zit bij ons in het energieniveau gedurende de dag. We hebben geleerd om veel beter naar ons lichaam te luisteren, en door deze nieuwe manier van trainen zijn we veel effectiever bezig. Ook met slapen merkten we verschil. We slapen veel sneller en dieper dan hiervoor. Wanneer je moe wakker wordt sta je voor ons gevoel al 1-0 achter en daarom is het nu zó fijn om 's ochtends uitgerust wakker te worden. Het programma heeft ons echt helpen focussen op onze basis, en die vinden wij heel erg belangrijk.

Wat houdt het programma in?

  1. Je begint altijd met een uitgebreide intake (o.a. biometrie, medisch, blessures, slaap, lifestyle).
  2. Neurotransmitter test (hiermee beoordelen ze je hersenchemie).
  3. Voedingsplan en bijbehorende supplementen plan (zonder juiste voeding ben je niet in staat je fitnessdoelen te behalen).
  4. Trainingsprogramma (ze maken een effectief programma met trainingen en herstelsessies).
  5. Elke 4 weken krijg je een check-up en worden je schema’s aangepast.

Winactie!

Hieperdepiep hoera! Kaizen Gym bestaat vandaag 3 jaar en daarom geven ze 3x 3 maanden gratis online coaching weg! Wil je hier kans op maken? Stuur een email online@kaizengym.nl naar Donny en Mike en laat ze weten waarom jij deze online coaching zo graag wilt winnen. Meer weten? Ben je net zo enthousiast als wij en wil je meer weten? Ga dan naar www.kaizengym.nl/onlinecoaching of maak een afspraak. unnamed (5)
Reactie plaatsen