Easy Griekse yoghurt ontbijt met haver en aardbeien
Wij houden van lekker en gezond eten, maar het moet vooral snel klaar zijn en niet te ingewikkeld. Geen poespas, maar gewoon binnen een handomdraai op tafel. Daarom vind je hier vanaf nu elke week de lekkerste recepten van Voedzaam & Snel. Gelukkig nieuwjaar lieve Fitgirls! Voor dit ontbijt heb je niet veel energie nodig want het is easy-peasy. Lekker makkelijk houden vandaag! Hello 2017! Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar we hebben 2016 achter ons gelaten, en what a year it's been! Laten we dit jaar letterlijk beginnen met een fresh start, want na al die lekkere Kerst-diners, oliebollen en glazen champagne kun je vast wel een licht ontbijt gebruiken. ;-) Waarschijnlijk heb je geen zin om vandaag lang in de keuken te staan voor je ontbijt. Snappen we heel goed. Dit ontbijt kost je maar vijf minuten (!) van je tijd en je hoeft niets te bakken, koken of de dag van tevoren te preppen. Gewoon wat yoghurt met aardbeien en havervlokken in een glas en je bent al klaar. Hoe easy wil je het hebben op deze Nieuwjaarsochtend?
What you need (2 porties)
- Aardbeien - 250 gram
- Griekse yoghurt - 500 gram
- Havervlokken (geen havermout) - 6 eetlepels
Make & Shake
- Was eerst de aardbeien goed en snijd de kroontjes eraf.
- Snijd ze nu in kleine, hapklare stukjes.
- Vul twee leuke glazen of kommen met Griekse yoghurt (3 el per persoon).
- Doe de aardbeien erbovenop en strooi de havervlokken eroverheen.
- Vul de glazen nu weer met yoghurt en herhaal het proces tot ze vol zijn.
- Eet smakelijk!